Το εργοστάσιο της Bridgestone στη Ρώμη της Ιταλίας φημίζεται για την εξέλιξη και κατασκευή πολύ υψηλής Στις δοκιμές ελαστικών της TUV το 2020 με Audi S4 το Bridgestone Potenza Sport θριάμβευσε ανάμεσα σε 4 κορυφαίους κατασκευαστές.τεχνολογίας ελαστικών τα οποία προορίζονται για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. Πολλά supercar και hypercar μοντέλα συνοδεύονται από προϊόντα της Bridgestone και η Ferrari δε θα μπορούσε να μη συνεργαστεί με την κορυφαία ιαπωνική φίρμα.

Το μοντέλο για το οποίο η Bridgestone κλήθηκε να κατασκευάσει ειδικά ελαστικά δεν είναι άλλο από την κορυφαία Ferrari Roma. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό Grand Tourismo αυτοκίνητο το οποίο είναι εξοπλισμένο με έναν V8 κινητήρα 3.855 κ.εκ. ο οποίος με τη βοήθεια τούρμπο αποδίδει 620 ίππους και 760Nm ροπής, ενώ διαθέτει και ήπιο υβριδικό σύστημα. Η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς, κάτι που σημαίνει ότι τα πίσω ελαστικά θα έχουν αρκετή δουλειά για να περάσουν την άφθονη ροπή στην άσφαλτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Potenza Sport της Bridgestone θα είναι το ελαστικό πρώτης τοποθέτησης της Ferrari Roma!

Καινούρια τεχνολογία στη γόμα του πέλματος

Για την Roma λοιπόν η Bridgestone σχεδίασε ένα ολοκαίνουριο ελαστικό της σειράς Potenza Sport. Το Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις επιδόσεις, αλλά και στην άνεση!ελαστικό εξελίχθηκε κατά παραγγελία για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, φυσικά σε συνεργασία με την Ferrari και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Το Potenza Sport προσφέρει αυξημένη πρόσφυση τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο οδόστρωμα χάρη στην ειδική γόμα του πέλματος και τον σχεδιασμό με ιδιαίτερη κατανομή της γεωμετρίας στα διάκενα για μέγιστες επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Porenza Sport βγαίνει σε διαστάσεις 245/35ZR20 91Y και 285/35ZR20 (100Y). Θα είναι το ελαστικό πρώτης τοποθέτησης της Ferrari Roma κάτι που συμβαίνει γα πρώτη φορά για προϊόν που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο πρωτότυπων ελαστικών Bridgestone EMIA στη Ρώμη.

Καταπληκτικό αυτοκίνητο αντάξιο των coupe GT της Ferrari.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πατήσατε καρφί; Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να μείνετε από λάστιχο

Σχεδιαστής της Apple μετακομίζει στη Ferrari!

Η GTO Engineering αναβιώνει τη θρυλική Ferrari California Spyder

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης