Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον δραστηριότητες στον Όμιλο Βασιλάκη και συγκεκριμένα στον κλάδο του αυτοκινήτου που διαχειρίζεται τις μάρκες Hyundai, KIA και SEAT αναλαμβάνει ο Ανδρέας Χριστοφορίδης.

Ο πολύ έμπειρος μάνατζερ, που έχει αποδείξει στην πράξη με τις δύο κορεατικές μάρκες πώς μπορεί μία εταιρεία να κερδίσει μερίδια αγοράς, θα έχει υπό την εποπτεία του εφεξής και την ισπανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέα στρατηγική

Σκοπός είναι να χαράξει μία νέα στρατηγική που θα αναβαθμίσει τη SEAT και θα προσθέσει επιπλέον Ο Χάρης Δάνδουρας παραμένει στο τιμόνι της SEAT…πόντους στη μάρκα. Να σημειώσουμε πως στο τιμόνι της παραμένει ο Χάρης Δάνδουρας, που διατηρεί μία σταθερότητα και σιγουριά στην εταιρεία και σε συνεργασία με τον Αντρέα Χριστοφορίδη θεωρείται σίγουρο πως θα υπάρξει σημαντική αναβάθμισή της όσον αφορά την ελληνική αγορά.

Αυτό θα το δούμε με την προσθήκη νέων συνεργατών (που ήδη έχει ξεκινήσει), νέων στρατηγικών κινήσεων με απώτερο στόχο την αύξηση του μεριδίου αγοράς. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση που θα επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του zougla.gr.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης