Γκαζώνει... για τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» η Mercedes

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015, 22:12
Γκαζώνει... για τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» η Mercedes

Την Κυριακή 5 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» με σημείο εκκίνησης το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην Πέλλα και τερματισμό στον Λευκό Πύργο στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Περισσότεροι από 20.000 δρομείς έχουν δηλώσει συμμετοχή στα τρία αγωνίσματα
(Μαραθώνιος, Αγώνας δρόμου 5 και 10 χλμ)  και η Mercedes-Benz Ελλάς βρίσκεται ήδη με αναμμένους κινητήρες για να στηρίξει στην σημαντική αθλητική διοργάνωση.

Για πρώτη φορά φέτος, η Mercedes-Benz βρίσκεται δίπλα ως επίσημος χορηγός σε αυτό το γεγονός και για το σκοπό αυτό θα διαθέσει μεγάλο αριθμό επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες μετακίνησης των διοργανωτών. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει ομάδα 100 περίπου ατόμων, η οποία αποτελείται από υπαλλήλους, πελάτες, συνεργάτες και φίλους της, που θα τρέξουν για να προσφέρουν με τη σειρά τους σε ιδρύματα όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού» & το «Make-A-Wish Ελλάδος».Σχεδόν 20.000 δρομείς θα τρέξουν στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»
Η Mercedes στηρίζει τον αγώνα παρέχοντας μεγάλο στόλο αυτοκινήτων...


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015, 22:12