Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία νέα και πολύ χρηστική εφαρμογή διαθέτει η Nissan στην επίσημη ιστοσελίδα της και βοηθά όσους θέλουν να αποκτήσουν καινούργιο αυτοκίνητο και να το διαμορφώσουν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.

Όπως θα δείτε και θα… δημιουργήσετε στον υπολογιστή ή το tablet σας, υπάρχουν πολλές επιλογές, όπως η δυνατότητα να επιλέξεις το χρώμα που θες, τον εξοπλισμό, τις ζάντες και γενικότερα αυτά που θέλεις να βάλεις στο αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα εμφανίζετε σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη, οπότε γνωρίζεις από πριν πως είναι το αυτοκίνητο που έχεις στο μυαλό σου και σκέφτεσαι να αποκτήσεις!

To Nissan Juke είναι ένα από τα πιο trendy Crossover - SUV που κυκλοφορούν...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαμόρφωση ανάλογα με τα γούστα
Οι δυνατότητες διαμόρφωσης αφορούν τον εξωτερικό αλλά και εσωτερικό διάκοσμο ενώ το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να αποθηκευτεί και να διαμορφωθεί ανάλογα.

Για παράδειγμα, το Nissan Juke που είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο μπορεί να διαμορφωθεί με τις επιλογές που υπάρχουν σε ένα μοναδικό αυτοκίνητο που όμοιό του μπορεί και να μην κυκλοφορεί.

Για να δείτε πόσο εύκολα λειτουργεί η εφαρμογή εξατομίκευσης και να διαμορφώσετε το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας πατήστε ΕΔΩ

Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Nissan Juke πατήστε ΕΔΩ

Σπορ χαρακτηριστικά για το ιαπωνικό μοντέλο που απευθύνεται κυρίως σε νεανικά κοινά...
Το εσωτερικό του Nissan Juke...

        

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης