Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


H Hyundai είναι μία μάρκα που συνεχώς κερδίζει έδαφος σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα νέα μοντέλα έχουν
Όλη η γκάμα της Hyundai, ακόμα και το i30N με τους 275 ίππους καλύπτεται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύησηαναβαθμιστεί, η ποιότητα το ίδιο και πλέον η σχεδίαση χαρίζει ένα μοναδικό «αέρα» στην κορεατική φίρμα.

Το μοντέλο που ξεχωρίζει και απευθύνεται στο μεγαλύτερο ποσοστό των αγοραστών είναι το τελευταίας γενιάς i30 που διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά αμαξώματα.

Η οικογένεια i30 αντανακλά τη μοντέρνα εικόνα της Hyundai και υλοποιεί με τον πλέον ρεαλιστικότερο τρόπο το όραμα των Κορεατών να γίνουν μία προσιτή μάρκα προσφέροντας premium χαρακτηριστικά, που αφορά σε ποιότητα, αξία και φυσικά τιμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Hyundai είναι μία σύγχρονη, νεανική μάρκα που προσφέρει αυτό που ψάχνει ο σύγχρονος αγοράστής...


Έκλεισε η γκάμα…

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει κάνει την εμφάνισή της η κορυφαία έκδοση i30N που προσφέρει στον
H Hyundai έχει… ξεφύγει και αυτό αρέσει!οδηγό εκρηκτικές επιδόσεις και μοναδικές συγκινήσεις όταν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Το συγκεκριμένο είναι το πρώτο Hyundai υψηλών επιδόσεων και ολοκληρώνει την γκάμα i30, που πλέον περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές προτάσεις: i30 Hatchback, i30 Fastback, i30 Tourer και i30 N.


Το… κλασικό

To i30 Hatchback είναι το πιο προσιτό μοντέλο i30 με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Εφοδιάζεται με τεχνολογικά συστήματα, σύγχρονη ανάρτηση ενώ οι ζάντες αλουμινίου του προσδίδουν ένα σπορ χαρακτήρα. Έχει μήκος 4,34 μέτρα, ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 395 λίτρα και η τιμή του ξεκινά από τα 15.195 ευρώ (έκδοση 1.4 με 100 ίππους).

To Hyundai i30 Hatchback


To… όμορφο

Το δεύτερο μέλος της οικογένειας i30 ακούει στο όνομα Fastback και διακρίνεται για τις σχεδιαστικές του γραμμές ιδίως στο πίσω μέρος. Το μήκος του αυξάνει στα 4,45 μέτρα, το ίδιο και ο χώρος αποσκευών (450 λίτρα) ενώ η τιμή για την έκδοση 1.0 turbo με 120 ίππους διατίθεται με 17.650 ευρώ. «Οδηγούμε το πιο όμορφο μοντέλο της Hyundai» είχε γράψει προ ημερών στο zougla.gr ο Λουκάς Παπαλάμπρος όταν το δοκίμασε, τίτλος που δίνει και την απάντηση για το τι είναι το Fastback.

To Hyundai i30 Fastback


Το… οικογενειακό

Για τους οικογενειάρχες που αναζητούν χώρους σε συνδυασμό με την ποιότητα και το λεγόμενο value for money, η λύση ακούει στο όνομα i30 Tourer. Η station wagon εκδοχή του μοντέλου έχει μήκος 4,59 μέτρα και χώρο αποσκευών που αγγίζει τα 602 λίτρα! Η τιμή του στην έκδοση 1.4 με τους 100 ίππους ξεκινά από τα 16.250 ευρώ.

Το Hyundai i30 Tourer


Το… γρήγορο

Τέλος η πρόταση για τους φίλους της ταχύτητας, των επιδόσεων και της οδηγικής απόλαυσης ακούει στο όνομα i30N. Το συγκεκριμένο με standard ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και πληθώρα gadget και αξεσουάρ είναι διαθέσιμο με 250 και 275 ίππους ενώ η τιμή του ξεκινά από τα 26.990 ευρώ.

Top hyundai i30N

 

Για να δείτε όλη την γκάμα των μοντέλων της Hyundai πατήστε
ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης