Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος καλό όλα καλά για την περίπτωση κλοπής της συλλεκτικής BMW M4 Performance Edition που ανήκει στον οδηγό αγώνων Αντρέα Κεχαγιά.

Το σπορ αυτοκίνητο και όπως αποκάλυψε το zougla.gr, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι σε σπίτι στην περιοχή των Άνω Λιοσίων και σε σημείο της αυλής του που είχε διαμορφωθεί σε «κλειστό πάρκινγκ»

.Σε αυτό το πρόχειρο κλειστό "πάρκινγκ" έκρυβαν το αυτοκίνητο 15 ημέρες....

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Κρησφύγετο στα Άνω Λιόσια

Για την έρευνα συνέβαλλαν καθοριστικά το τμήμα ασφαλείας Ασπροπύργου που συνεργάστηκε τόσο με την  Η εύρεση της M4 έγινε με την βοήθεια της BMW AGInterpol όσο και με την BMW AG.  Μία έρευνα που θα βοηθήσει σημαντικά και άλλους ιδιοκτήτες οχημάτων να βρουν το αυτοκίνητό τους, σε ρεπορτάζ που θα αναρτήσουμε τις επόμενες ημέρες.

Tο zougla.gr αποκαλύπτει νέες φωτογραφίες από το «κρησφύγετο» των δραστών που όπως θα δείτε δεν θύμιζε σε τίποτα… γιάφκα, αποθήκη διάλυσης οχημάτων, κ.ά. Ήδη το Τ.Α. Ασπροπύργου διερευνά την υπόθεση που θα δείξει ποιος ή ποιοι τελικά ήταν αυτοί που εισέβαλαν στον κλειστό χώρο που βρισκόταν η BMW M4 και την εξαφάνισαν…

 

Διαβάστε επίσης: Στα Άνω Λιόσια βρέθηκε μετά από 15 ημέρες η συλλεκτική BMW M4

 

Το αυτοκίνητο βρέθηκε με τη συνδρομή του τμήματος ασφαλείας Ασπροπύργου, κλιμάκιο του οποίου πήγε στο Άνω Λιόσια και παρέλαβε το όχημα συλλαμβάνοντας τον ιδιοκτήτη του σπιτιού...

 

Η BMW M4 Performance Edition

Το σπορ αυτοκίνητο ήταν σκεπασμένο για να κρύβεται από τα βλέμματα των περαστικών...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης