Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη νέα Ferrari Roma είχαν την ευκαιρία να… δοκιμάσουν στους δρόμους του Μονακό, αρκετοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων του ιταλικού εργοστασίου.

Συγκεκριμένα, η τοπική αντιπροσωπεία τους προσκάλεσε σε ένα ξεχωριστό test drive προκειμένου να ζήσουν τη μοναδικότητα του νέου super car που θυμίζει άλλες εποχές και συνδυάζει το ρετρό με το σύγχρονο, χαρίζοντας ταυτόχρονα και όπως υποστηρίζει η ίδια η μάρκα, συγκλονιστική οδική συμπεριφορά.

Η Ferrari Roma έξω από την αντιπροσωπεία της μάρκας στο Μονακό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέτοια test drive μόνο στο Μονακό

Συγκεκριμένα και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα που επιβάλλει η πανδημία λόγω του Covid-19, οι Η Ferrari τονίζει πως η οδική συμπεριφορά της Roma είναι απλά συγκλονιστικήπροσκεκλημένοι επισκέφτηκαν το κατάστημα της Ferrari στο Μονακό και ένας, ένας απόλαυσαν το νέο αριστούργημα στο δρόμο.

Να σημειώσουμε πως η Ferrari Roma, ένα σπορ αυτοκίνητο 2+2 θέσεων, εφοδιάζεται με ένα V8 μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 3.9 λίτρων που αποδίδει 620 ίππους και παράγει 760Nm ροπής. Στη γλώσσα των αριθμών το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,4 δευτερόλεπτα, το 0-200 σε 9,3 ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 320 χλ./ώρα.

Ο κινητήρας είναι τοποθετημένος στο εμπρός τμήμα και η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων διπλού συμπλέκτη.

Η Roma συνδυάζει ρετρό και σύγχρονα σχεδιαστικά στοιχεία

Ο.. φωτογράφος

Σχετικά με το test drive σίγουρα πήγε περίφημα και οι καλεσμένοι έμειναν ικανοποιημένοι. Να ευχαριστήσουμε τον Παναγιώτη Κυριαζή ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Μονακό για τις φωτογραφίες μας έστειλε.

 

Τη βλέπεις και δεν τη χορταίνεις...

 

Οι διαστάσεις των εμπρός ελαστικών της Michelin: 245/35 ZR20

 

Το εσωτερικό της Roma (φωτό: Ferrari)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης