Τη WEY ίσως να μην τη γνωρίζετε και δεν θα έχετε πολύ άδικο. Πρόκειται για μια κινεζική φίρμα η οποία Η τιμή του Tank 300 αναμένεται να είναι κοντά στις 20.000€.κατασκευάζει αυτοκίνητα τα οποία θα έλεγε κάποιος ότι… κάπου τα έχουμε ξαναδεί. Το σημαντικότερο μοντέλο της είναι το Tank 300, ένα SUV εκτός δρόμου με πολλές δυνατότητες να κινηθεί σε διαφορετικά τερέν.

Η WEY αποφάσισε να αναβαθμίσει σημαντικά το Tank 300 παρουσιάζοντας το Cyber Tank 300, ένα off road μοντέλο το οποίο έχει βασιστεί κατά μεγάλο μέρος στο Ford Bronco. Η πρώτη εντύπωση που σου αφήνει είναι πως πρόκειται για ένα φουτουριστικό σχέδιο το οποίο κινείται αισθητικά ανάμεσα στο Bronco και το Mercedes G-Wagon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό είναι σαν να έχει βγει από γραμμή παραγωγής της Mercedes.

Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι θα βγει στην παραγωγή

Η διαφορά του Cyber με το απλό Tank είναι στην εμπρός LED μπάρα η οποία ενώνει τα δύο φωτιστικά Το Cyber θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Σαγκάης.σώματα, ενώ από κάτω υπάρχουν φώτα ομίχλης σε σχήμα Υ. Ο κινητήρας του Cyber αναμένεται να είναι δίλιτρος τούρμπο ο οποίος συνεργάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό επικρατεί το λευκό θυμίζοντας έντονα Star Wars, ενώ βρίσκουμε μια τεράστια οθόνη infotainment η οποία μοιάζει με εκείνη τη Mercedes στα νέα της μοντέλα. Οι Κινέζοι δείχνουν ασταμάτητοι στο κομμάτι του αυτοκινήτου, ιδιαίτερα όσο προχωράμε στη νέα εποχή των ηλεκτρικών.

Οι διαφορές με το απλό Tank 300 είναι τεράστιες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλύπτεται η ηλεκτρική Mercedes EQB

Εντυπωσιάζει το νέο ηλεκτρικό μικρό SUV της Audi

Θυμάστε τη Lamborghini με τα ελαστικά των 17.000€;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης