Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Μέσα στο καλοκαίρι ανακοίνωσε η Kia Motors ότι θα παρουσιάσει το νέο της υβριδικό σύστημα για
Μετά το υβριδικό σύστημα για diesel θα ακολουθήσουν κι άλλα μοντέλα καθώς και ένα υβριδικό σύστημα βενζίνης…κινητήρες πετρελαίου. Το συγκεκριμένο σύστημα κίνησης με την ονομασία «EcoDynamics+» περιορίζει τις εκπομπές CO2 ενισχύοντας ταυτόχρονα την επιτάχυνση με ηλεκτρική ισχύ.

Ο στόχος της κορεατικής φίρμας είναι να κατασκευάζει καινοτόμα αυτοκίνητα που να είναι όμως προσιτά σε έναν μεγάλο αριθμό αγοραστών. Ακριβώς αυτή την φιλοσοφία ακολουθεί το EcoDynamics+, αφού πρόκειται για μια ήπια υβριδική τεχνολογία που εξασφαλίζει μια ελκυστική σχέση κόστους/απόδοσης σε σχέση με τα πλήρως υβριδικά συστήματα κίνησης.

Οικονομικά προσιτή τεχνολογία θα είναι αυτή της Kia, με μικρές διαστάσεις που θα μειώνει τις εκπομπές ρύπων CO2 έως και 7%

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξέλιξη…
Αποτελεί την πρώτη νέα τεχνολογία που παρουσιάζεται στα πλαίσια της ευρύτερης στρατηγικής για την Μέχρι το 2025 η Kia θα έχει 16 μοντέλα με εξελιγμένα συστήματα κίνησης…ηλεκτροκίνηση της Kia, η οποία έχει προγραμματίσει μέχρι το 2025 την παρουσίαση 16 μοντέλων με εξελιγμένα συστήματα κίνησης.

Το Kia Sportage (θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018) θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα εφοδιάζεται με το EcoDynamics+. Αργότερα (καια υτό φέτος) θα ακολουθήσει και το ολοκαίνουργιο 3ης γενιάς Kia Ceed.

Για να δείτε τη γκάμα των μοντέλων της Kia πατήστε ΕΔΩ

 
Το «EcoDynamics+» θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο νέο Kia Sportage ενώ θα ακολουθήσει και το Ceed

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης