Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όνομα της Tesla ακούγεται πολύ τις τελευταίες εβδομάδες και αυτό διότι η αμερικανική εταιρεία ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην Ελλάδα στον κλάδο του αυτοκινήτου. Ήδη βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Golden Hall Η Tesla εκτός από τα αυτοκίνητα θα παίξει… μπάλα και στην ενέργειαόπου εκεί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν από κοντά μοντέλα της μάρκας και να πάρουν σχετικές πληροφορίες.

Η Tesla θα παραμείνει στο Golden Hall σίγουρα τους επόμενους τρεις μήνες και αυτό διότι ακόμα δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος μόνιμος χώρος που θα εγκατασταθεί. Οι τιμές αρχίζουν (με την επιδότηση) από 40.000 ευρώ περίπου ενώ οι παραδόσεις των  πρώτων αυτοκινήτων που έχουν παραγγελθεί ηλεκτρονικά (και είναι αρκετά) θα ξεκινήσουν σε 3 περίπου μήνες.

Εκτός όμως από την δραστηριότητα στον κλάδο του αυτοκινήτου, η Tesla ετοιμάζει και μία ακόμα επιχειρηματική κίνηση που αφορά σε προϊόν που έχει να κάνει με την ενέργεια. Οι πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο για ένα επαναστατικό προϊόν που ενώ δεν έχει ακόμα εισαχθεί, έχει ήδη μεγάλη… ζήτηση και παρά το γεγονός ότι θα κοστίζει μερικές χιλιάδες ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαπιστώνουμε πως η Tesla έχει ήδη δημιουργήσει πολύ συζήτηση και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν στο όνομά της. Σε κάθε περίπτωση το μέλλον, που είναι πολύ κοντινό, θα μας δείξει τι θα δούμε και τι θα ζήσουμε.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης