Ένα απίστευτο βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από τους Ελβετούς της GazTankMotors οι οποίοι φτιάχνουν διασκεδαστικό υλικό με έμφαση στο αυτοκίνητο. Στο βίντεο, το οποίο έγινε φυσικά viral, εμφανίζεται ο παρουσιαστής να περιγράφει τις εκπληκτικές φιγούρες ενός οδηγού πάνω στον πάγο.

Φοβερά ψύχραιμος ο Ελβετός "παρουσιαστής"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βουτιά στην παγωμένη λίμνη…

Συγκεκριμένα ο οδηγός ενός Nissan Z350 βρίσκεται πάνω σε παγωμένη λίμνη και αρχίζει να ντριφτάρει τοΟ ένας τρέχει να σωθεί και ο άλλος του λέει να μη βρίζει! αυτοκίνητο. Σε κάποιο σημείο αποφασίζει να κάνει κύκλους γύρω από ένα σημείο (donuts) προσφέροντας θέαμα στους «θεατές». Το κακό όμως δεν αργεί να γίνει καθώς στο σημείο που πραγματοποιούσε τα donuts ο πάγος υποχωρεί. Το αυτοκίνητο αρχίζει να βυθίζεται στο παγωμένο νερό της λίμνης και ο οδηγός στο όριο προλαβαίνει να βγει.

Το ξεκαρδιστικό της υπόθεσης είναι ότι, καθώς ο οδηγός τρέχει να σωθεί, του ξεφεύγει μια βωμολοχία με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής –ατάραχος– να τον επιπλήξει για την άσχημη γλώσσα που χρησιμοποίησε τη στιγμή των… γυρισμάτων. Εδώ κολλάει το… εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ το βιολί σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απολαύστε την άτυχη στιγμή του drifter…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ας κάνουμε drift

Τέρμα γκάζι, άλματα και drift στην έρημο

Το νέο Golf R διαθέτει και drift mode

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης