Έρχεται στην Ελλάδα το νέο Ford Ranger Raptor - Πού θα το δείτε

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019, 08:00
Έρχεται στην Ελλάδα το νέο Ford Ranger Raptor - Πού θα το δείτε

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       Από τα τέλη Νοεμβρίου (2018) είχαμε αποκαλύψει πως αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην Το τέρας έρχεται!Ελλάδα το νέο Ford Ranger Raptor.

Το αμερικανικό pick up θα ξεκινήσει να πωλείται από το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο από αυτήν την εβδομάδα οι φίλοι των συγκεκριμένων οχημάτων θα έχουν την ευκαιρία να το θαυμάσουν από κοντά σε διάφορες αντιπροσωπείες της μάρκας σε όλη την Ελλάδα.

Το εσωτερικό του Ford Ranger RaptorΜε κινητήρα 2.0 λίτρων

Πρόκειται για ένα replica όχημα που θα μας βάλει στο νόημα για το τι θα ακολουθήσει μέσα στη χρονιά Η ροπή του Ranger Raptor αγγίζει τα 500Nm...που αναμένεται... καυτή για τη μάρκα.

Το νέο Ford Ranger εφοδιάζεται με έναν κινητήρα Bi-Turbo χωρητικότητας 2.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 213 ίππους και παράγει 500 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων.

Διαθέτει 6 προγράμματα λειτουργίας (Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mad/Sand, Rock και Baja Mode), φοράει αμορτισέρ αγωνιστικών προδιαγραφών της Fox Racing με σύστημα Position Sensitive Damping, ενώ οι τροχοί διαστάσεων 285/70 R17 συνδυάζονται με ελαστικά της BF Goodrich.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα μέρη όπου θα εμφανιστεί στην Ελλάδα και στα οποία θα μπορείτε να το δείτε από κοντά...Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019, 08:00