Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σπύρος Πανόπουλος είναι ο άνθρωπος που κατασκευάζει το πρώτο ελληνικό υπεραυτοκίνητο με την ονομασία CHAOS.

Ένα μοντέλο που βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξής του καθώς σύντομα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους και να πραγματοποιήσει τις πρώτες του δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες.

Οι αριθμοί του instagram μιλούν από μόνοι τους...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

CHAOS και dragster

Εκτός όμως από το CHAOS ο Σπύρος Πανόπουλος τρέχει και σε αγώνες Dragster. Οι εμφανίσεις που κάνει σε πίστες του εξωτερικού είναι λίγες και ο λόγος είναι συγκεκριμένος καθώς ο στόχος του δεν είναι απλά και μόνο η εμφάνιση αλλά η κατάρριψη ρεκόρ.

Το 2018 αλλά και το 2019 κατάφερε να πετύχει ισάριθμα παγκόσμια ρεκόρ (διαβάστε το σχετικό άρθρο για το 2019 πατώντας ΕΔΩ) και πλέον ο στόχος του είναι να πετύχει ένα ακόμη προκειμένου να… τριτώσει το καλό!

 

Δείτε το παγκόσμιο ρεκόρ που είχε σημειώσει πέρυσι ο Σπύρος Πανόπουλος στο Άμπου Ντάμπι

 

Έτοιμος για Αμερική

Ο Έλληνας οδηγός που κοιτάζει μόνο την κορυφή έβαλε στόχο να σπάσει ένα ακόμα παγκόσμιο ρεκόρ, το οποίο έχει ο ίδιος από το 2019 (και με πρόβλημα στο αυτοκίνητο). Αυτός είναι και ο λόγος που ήδη ετοιμάζεται να ταξιδέψει Οι Έλληνες φιλαθλοι διψάνε για διάκριση…στην Αμερική και να συμμετάσχει σε αγώνα dragster, κάτι που θα γίνει όταν θα το επιτρέψουν οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω του Covid-19.

Ο Πανόπουλος δηλώνει έτοιμος να τρέξει με το γνωστό Mitsubishi EVO των 3.000 ίππων το οποίο ανέβασε στο instagram και όπως έδειξαν τα νούμερα το… έριξε σε ελάχιστες ώρες. Όπως μπορείτε να δείτε και από το print screen της ανάρτησης που έκανε, το μήνυμά του εμφανίστηκε σε σχεδόν μισό εκατομμύριο χρήστες ενώ περισσότεροι από 66.000 του έστειλαν μήνυμα αγάπης. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό στοιχείο ήταν ο διαμερισμός του μηνύματος στο διαδίκτυο καθώς το κοινοποίησαν πάνω από 262.000!

Ο Σπύρος Πανόπουλος ετοιμάζεται για νέα ρεκόρ μετά την άρση του lockdown...

Ρεκόρ σε πιστοποιημένη πίστα

Βλέποντας την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, ο Σπύρος Πανόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο αλλά και στους Έλληνες ανά την Υφήλιο: «Θα σας το ανταποδώσω με ένα καινούριο ρεκόρ».

Αυτό που μένει λοιπόν είναι να κάνουμε υπομονή μέχρι να γίνει άρση του lockdown και φυσικά την ανακοίνωση του Έλληνα αθλητή για τη συμμετοχή του σε επίσημο αγώνα!

 

Το γνωστό EVO των 3.000 ίππων

 

Η εικόνα μιλά από μόνη της...

 

Το "ελληνικό" ΄EVO έτοιμο για νέο παγκόμσιο ρεκόρ...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης