Η Hyundai είναι από τις εταιρείες που δεν έχει πέσει στην παγίδα της μανίας των SUV και προσέχει συνολικάΗ Hyundai τοποθετεί το Staria στα premium μοντέλα της την γκάμα των αυτοκινήτων της. Απόδειξη αυτού είναι το νέο premium MPV, Staria, για το οποίο μας έδωσε μια πρώτη γεύση μέσω teaser εικόνων.

Πρόκειται για ένα φουτουριστικό μοντέλο MPV το οποίο διαθέτει κάποιες καινοτομίες στην εργονομία και σίγουρα στον σχεδιασμό. Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζει η ενιαία λωρίδα LED, η τεράστια διάτρητη μάσκα και οι προβολείς χαμηλά, ενώ πίσω τα φωτιστικά σώματα έχουν τη μορφή pixels. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Hyundai, ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από τα διαστημόπλοια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευρύχωρο εσωτερικό για ξεκούραστη μετακίνηση

Ειδικά καθίσματα που θυμίζουν πολυθρόνες μασάζ

Στο εσωτερικό, εκείνο που δεσπόζει είναι η τεράστια οθόνη του συστήματος infotainment, τα κουμπιά γιαΆφθονος χώρος στο εσωτερικό και υλικά υψηλού επιπέδου την επιλογή της κίνησης και τα καθίσματα τα οποία έχουν σύστημα ξεκούρασης των ποδιών. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το Staria θα είναι ηλεκτρικό και θα ακολουθεί τις τεχνολογικές λύσεις του Ioniq, ενώ θα υπάρξει και έκδοση με κινητήρα εσωτερικής καύσης με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Kia Carnival. Η Hyundai αναφέρει πως το premium Staria θα είναι διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένες αγορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλα φωτιστικά σώματα πίσω με LED τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «καυτό» Hyundai Kona N με τους 280 ίππους

Το νέο ηλεκτρικό της KIA ονομάζεται EV6

Οι τιμές του Hyundai Kona N Line στην Ελλάδα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης