Το εργοστάσιο του BMW Group στο Dingolfing προετοιμάζεται να καλύψει την υψηλότερη, μελλοντική ζήτηση για ηλεκτρικά συστήματα κίνησης. Οι Γερμανοί επενδύουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε Τέλη του 2019 θα κυκλοφορήσει το αμιγώς ηλεκτρικό MINI…υποδομές και εξοπλισμό παραγωγής μπαταριών για το νέο ηλεκτρικό MINI το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2019.

Σε μία επιφάνεια περίπου 6.000 τετραγωνικών μέτρων στη δυτική πτέρυγα του εργοστασίου εξαρτημάτων 02.20 του Dingolfing, θα στηθεί ο μηχανισμός για την παραγωγή μονάδων μπαταριών, μαζί με μία γραμμή συναρμολόγησης. Η εγκατάσταση των πρώτων συστημάτων έχει ξεκινήσει και θα ακολουθήσουν λειτουργικές δοκιμές.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Οξφόρδη

Το αμιγώς ηλεκτρικό MINI θα κατασκευάζεται στην Οξφόρδη, στην νότια Αγγλία. Οι μπαταρίες του αυτοκινήτου θα προέρχονται από τη νέα μονάδα παραγωγής του Dingolfing και οι ηλεκτρικοί κινητήρες από το γειτονικό εργοστάσιο του BMW Group στο Landshut.

Από το 2020, η Μονάδα του Dingolfing θα κατασκευάζει επίσης ηλεκτρικά συστήματα κίνησης πέμπτης γενιάς για μελλοντικά ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα του BMW Group, όπως το BMW iX3, το BMW i4 και το BMW iNEXT.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης