Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος γεννημένος στη δεκαετία του 1970 και του 1980 που να μην έχει συναντήσει σε Το 2014 προσπάθησε ένας Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας να φέρει την παραγωγή των MOKE στην Ελλάδα.κάποιο νησί της Ελλάδας θα θρυλικά MOKE. Η φίρμα από την Βρετανία έκανε θραύση στα ελληνικά νησιά και συνδυάστηκε από πολλούς με τις ανέμελες διακοπές στη χώρα μας.

Η MOKE πλέον μπαίνει σε μια καινούρια φάση αναβίωσης καθώς η βρετανική κυβέρνηση σε συνεργασία με το Fablink Group κατάφεραν να ανακτήσουν την παραγωγή στη Μ. Βρετανία. Από το 2017 γίνεται προσπάθεια η MOKE να επιστρέψει στη Βρετανία καθώς τα προηγούμενα χρόνια ήταν στον αέρα με μερικά παραρτήματα στη Γαλλία και στην ανατολική Ευρώπη, ωστόσο τώρα τα πράγματα επιστρέφουν στη θέση τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το MOKE θα είναι διαθέσιμο σε επτά διαφορετικούς χρωματισμούς.

Η τιμή του είναι πλέον απαγορευτική για εταιρίες ενοικιαζόμενων σε νησιά!

Η επένδυση που έγινε από το Fablink Group ήταν αρκετά μεγάλη να εξασφαλίσει τη μακροβιότητα της Το αρχικό σχέδιο του MOKE ήταν να χρησιμοποιηθεί ως όχημα στρατού με δυνατότητα να πέφτει από αεροπλάνο!εταιρείας, ενώ έχει την πλήρη στήριξη της βρετανικής κυβέρνησης. Μάλιστα η MOKE θα έχει ελεύθερη πρόσβαση σε όλη την Ευρώπη χωρίς επιπλέον φόρους στη Βρετανία, κάτι που αναμένεται να την κάνει και ανταγωνιστική στις τιμές των προϊόντων, αν και στη Βρετανία το αυτοκίνητο είναι αρκετά ακριβό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βασικό μοντέλο της φίρμας που αποτελεί και την πρώτη έκδοση είναι το MOKE Military Spec το οποίο παρουσιάστηκε στο Goodwood Festival of Speed. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τετρακύλινδρο κινητήρα 1.083 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 67 ίππους και 93Nm ροπής. Προσφέρεται με αυτόματο ή 4τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ διαθέτει… “σύγχρονη” τεχνολογία όπως υδραυλικό τιμόνι και θερμαινόμενο τζάμι εμπρός! Η τιμή του στη Βρετανία αρχίζει από τα 23.000€ που σίγουρα δεν το λες και λίγο!

MOKE και διακοπές στην Ελλάδα πάνε μαζί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιστρέφει το αυτοκίνητο Mini Moke χάρη σε έναν Έλληνα

Ένα Land Rover Defender αφιερωμένο στον James Bond

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης