Η Nissan μπορεί ακόμα να μην έχει κατασταλάξει στο πως θα σχεδιάσει το καινούριο GT-R Skyline του Φήμες θέλουν μια Last Edition του GT-R με απόδοση πάνω από 700 ίππους!μέλλοντος, ωστόσο δε σταματάει να παρουσιάζει νέες εκδόσεις του εικονικού της μοντέλου. Αυτήν τη φορά, η Nissan μας χάρισε δύο δυναμικές εκδόσεις, την Premium Edition και την Track Edition πάντα με τη φροντίδα της Nismo T-Spec.

Στο αισθητικό κομμάτι τα νέα GT-R T-Spec έρχονται με όλο το πακέτο της έκδοσης πίστας με φαρδύ προφυλακτήρα στο εμπρός μέρος, πιο φαρδιά φτερά στους τροχούς και πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα. Στην έκδοση Track η οροφή και το πορτμπαγκάζ είναι επίσης από ανθρακονήματα. Οι τροχοί 20 ιντσών είναι αλουμινένιοι σε χρυσό/χάλκινο χρώμα, ενώ οι δαγκάνες στα κεραμικά φρένα είναι βαμμένα σε έντονο κίτρινο. Τα φρένα έχουν σύστημα ψύξης με ένα ειδικό αεροδυναμικό πακέτο, ενώ στο εσωτερικό τα καθίσματα είναι δερμάτινα με πινελιές αλκαντάρας και σουέντ σε πράσινο χρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση Premium διαφέρει λίγο σε σχέση με την Track Edition κυρίως στις αναρτήσεις.

Μόλις 100 μοντέλα θα παραχθούν για τα GT-R T-Spec

Ο κινητήρας του T-Spec είναι ο γνωστός V6 των 3.8 λίτρων ο οποίος με τη βοήθεια δύο τούρμπο αποδίδει Πολύ σπάνιος ο χρωματισμός Millennium Jade του GT-R Nismo T-Spec.565 ίππους. Η κίνηση μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω 6τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, ενώ οι αναρτήσεις και το πλαίσιο παραμένουν ίδια με την έκδοση R35, εκτός από τις ρυθμίσεις που θα είναι μοναδικές για αυτή τη σειρά μοντέλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Nissan θα βγάλει μόλις 100 GT-R T-Spec στην παραγωγή και η εταιρία αναφέρει πως η ανώτερη έκδοση θα είναι η Track Edition σε σχέση με την Premium. Η τιμή του αναμένεται να αγγίζει τις 120.000€ (138.000€ για την Track Edition), ενώ ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι πως ο ένας από τους δύο διαθέσιμους χρωματισμούς θα είναι ο θρυλικός Millennium Jade τον οποίο έχουμε συναντήσει μόνο στη σπάνια έκδοση V-Spec II Nur.

Δείτε όλη την παρουσίαση των T-Spec GT-R που έγινε στην Ιαπωνία.

 

Κινητήρας διαμάντι με τρομερή απόδοση 575 ίππων και 633 Nm ροπής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Maximilian Guenther θα είναι ο νέος οδηγός της Nissan στη Formula E

Από ποια ευρωπαϊκή χώρα ξεκινούν οι παραγγελίες του ηλεκτρικού Nissan Ariya;

Ξεκίνησαν οι παραδόσεις των πρώτων Nissan Qashqai 3ης γενιάς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης