Δεν έχουν περάσει παρά μόλις μερικοί μήνες από την παρουσίαση του Jax από την Alpha Motors και η Πλέον στην γκάμα της Alpha Motors υπάρχουν τρία μοντέλαεταιρεία από την Καλιφόρνια έδωσε στο κοινό ένα καινούριο μοντέλο. Πρόκειται για το ηλεκτρικό φορτηγάκι της φίρμας το οποίο είναι βασισμένο στην πλατφόρμα του Ace και μπαίνει δυναμικά στη δημοφιλέστατη κατηγορία της άλλης άκρης του Ατλαντικού.

Το νέο Wolf είναι μικρό σε διαστάσεις με μήκος 4,572 μέτρα κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι για δύσκολες καταστάσεις και βαρύ φορτίο. Παρόλα αυτά η ισχύς του ηλεκτροκινητήρα του είναι ικανή να του δώσει επιτάχυνση 0-100Km/h σε μόλις 6,2 δευτερόλεπτα, με την αυτονομία να αγγίζει τα 445 χιλιόμετρα. Η κίνηση μεταφέρεται και στους 4 τροχούς ενώ τα ελαστικά είναι χωμάτινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πακέτο του Wolf περιλαμβάνει και πάνελ φόρτισης με τη δύναμη του ήλιου

Πανέμορφος ρετρό σχεδιασμός σε προσιτή τιμή

Εκεί που το Wolf κερδίζει είναι ξεκάθαρα ο σχεδιασμός του. Η ρετρό αισθητική του η οποία συνδυάζεται με σύγχρονες λύσεις είναι αξεπέραστη και μοιάζει να έχει βγει από τα πιο εμπνευσμένα σχεδιαστικά κέντρα του κόσμου. Στο εσωτερικό επικρατεί η λιτότητα με μία κεντρική μεγάλη οθόνη infotainment στο κέντρο, άνετα καθίσματα και υψηλού επιπέδου υλικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή του Wolf, ωστόσο η τιμή του αναμένεται κοντά στα 33.000€.

Η παρουσίαση του νέου μοντέλου της Alpha

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα ένα ηλεκτρικό crossover από την καλιφορνέζικη Alpha

Το ηλεκτρικό Rivian τα βάζει με ATV

Το MPV της Hyundai που θυμίζει διαστημόπλοιο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης