Κανονικά, ένα αγωνιστικό πρωτότυπο του Le Mans, αφού κλείσει τον κύκλο του στις πίστες θα Το  R18 TDI μετράει 4 νίκες στο Le Mansεξαφανιστεί στα υπόγεια του αγωνιστικού τμήματος της φίρμας για να μην μπορέσει ποτέ κανείς να ανακαλύψει τις τεχνολογίες τις οποίες κουβαλούσε πάνω του. Αυτό δε συμβαίνει όμως με ένα από διαμάντια των αγώνων, το περίφημο Audi R18 Ultra TDI!

Ένας αντιπρόσωπος από το Λουξεμβούργο κατάφερε να πάρει την έγκριση της Audi και φυσικά να αποκτήσει το ξεχωριστό αυτό αγωνιστικό πρωτότυπο προκειμένου να το πουλήσει. Πρόκειται για ένα πλήρως λειτουργικό, βασικά το μοναδικό πλήρως λειτουργικό R18 Ultra TDI το οποίο μπορεί να το κάνει κάποιος δικό του με το ανάλογο (αστρονομικό) ποσό φυσικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακραίος σχεδιασμός αποκλειστικά και μόνο για υψηλού επιπέδου αγωνιστική χρήση

Τέσσερις νίκες έχει στο ενεργητικό του το συγκεκριμένο R18 TDI Ultra

Το συγκεκριμένο R18 αγωνίστηκε τη σεζόν 2011 και ήταν το τελευταίο μοντέλο πριν έρθει η υβριδική εποχή των Μαζί με το Audi και ένας μηχανικός στο πλευρό του R18LMP. Ο κινητήρας του είναι ο V6 diesel των 3,7 λίτρων με απόδοση 535 ίππους. Το κιβώτιο είναι αγωνιστικού τύπου σειριακό και μπορεί να βγάλει 7.000 χιλιόμετρα πριν χρειαστεί ανακατασκευή. Το αυτοκίνητο ανακατασκευάστηκε από την Audi το 2018 και ήρθε στη γνήσια αρχική του μορφή, καθώς είχε χρησιμοποιηθεί για δοκιμές τα προηγούμενα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αντιπρόσωπος πάντως μαζί με το αυτοκίνητο εγγυάται ότι ένας πρώην μηχανικός της Audi θα είναι διαθέσιμος στο αγοραστή για να συνοδεύει το αυτοκίνητο στην πίστα, αν κάποιος θέλει να το βάλει σε αγωνιστικό ρυθμό.

Τα κουμπάκια στο τιμόνι είναι περισσότερα από κονσόλα μουσικής συναυλίας

Ποιος θα είναι ο τυχερός;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφθασε η ώρα του μικρού ηλεκτρικού SUV της Audi

Τα αυτοκίνητα της Audi ειδοποιούν για τυχόν κινδύνους

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το ανανεωμένο Audi Q2;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης