Το πολυαναμενόμενο videogame Cyberpunk 2077 πλέον βρίσκεται στις βιτρίνες των καταστημάτων και ήδη Τρελά οχήματα σε ένα τρελό videogameκάποιοι… λιώνουν μπροστά στις κονσόλες τους με το παιχνίδι της χρονιάς. Βασικό στοιχείο του παιχνιδιού παρόλα αυτά είναι τα αυτοκίνητα και αυτό κυρίως λόγο της επιρροής του Keanu Reeves και του χαρακτήρα που υποδύεται, του Johnny Silverhand. Η λατρεία για τα αυτοκίνητα είναι δεδομένη στο παιχνίδι και την καταλαβαίνεις μόλις παίξεις έστω και για λίγα λεπτά.

Κάτι μου θυμίζει... κάτι μου θυμίζει...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρομερά αυτοκίνητα βασισμένα σε μοντέλα παραγωγής

Στο Cyberpunk 2077 “κυκλοφορούν” διάφορα απίστευτα αυτοκίνητα τα οποία έχουν εμπνευστεί από υπάρχοντα μοντέλα, τροποποιημένα όμως με τον πλέον όμορφο και επιθετικό τρόπο. Πρώτο στη λίστα είναι το Quadra Turbo R V-Tech, το οποίο ανήκει στον ήρωα και είναι μια μίξη από Ferrari Testastretta και Honda NSX VTEC. Διαθέτει κινητήρα V8 με 740 ίππους και αποτελεί την “φτηνή” λύση του παιχνιδιού.

Το ευέλικτο Maimai ανεβαίνει ακόμα και σκαλοπάτια...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά υπάρχει και η μοτοσικλέτα της Arch

Στο παιχνίδι βρίσκουμε επίσης το Chevillon Thrax, ένα αμερικάνικο muscle car και το Thorton Galena το οποίο είναι εμπνευσμένο από το VW Golf MK1. Ίσως το πιο αργό αυτοκίνητο του Cyberpunk είναι το Makigai Maimai, το οποίο όμως έχει το πλεονέκτημα της ευελιξίας στην κίνηση, ενώ ένα από τα πιο δυναμικά είναι μια Porsche 911 Turbo της δεκαετίας του ’80 που στο παιχνίδι ονομάζεται 930.

Εμπνευσμένη από την Arch Method 143 του Keanu Reeves

Για το τέλος αφήσαμε την μοτοσικλέτα του παιχνιδιού, την Arch Nasare CD, ένα μοντέλο εμπνευσμένο ξεκάθαρα από τις μοτοσικλέτες του Keanu Reeves, τις Arch Motorcycles και συγκεκριμένα το μοντέλο Method 143. Με τα Χριστούγεννα σε λίγες ημέρες και την καραντίνα είναι ιδανικές οι συνθήκες να ρίξετε μια ματιά στο παιχνίδι, ιδιαίτερα αν είστε λάτρεις του αυτοκινήτου και της ρετρό αισθητικής.

Δόση αδρεναλίνης από τα αυτοκίνητα του Cyberpunk 2077

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης