Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που έζησε ο Υπάτιος Πατμάνογλου δεν θα ήθελε να το ζήσει κανείς μας, ούτε φίλος αλλά ούτε και εχθρός. Έχασε τη γυναίκα και το παιδί του πριν από τρία περίπου χρόνια στο τραγικό δυστύχημα με την Porsche που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Η συνέχεια ήταν δύσκολη  και μόνο ο ίδιος γνωρίζει τι ήταν αυτό που βίωσε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βλέποντας όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και ακούγοντας τις εκκλήσεις των υπευθύνων και των επιστημόνων ανήρτησε με τη σειρά του τις δικές του σκέψεις θέλοντας να παροτρύνει τον απλό κόσμο να καθίσει σπίτι του.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Τι έγραψε στο Facebook

«14 ημέρες μας ανακοίνωσε η κυβέρνηση να μείνουμε στα σπίτια μας μαζί με τις οικογένειες μας μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, 14 ημέρες και οι περισσότεροι αρχίζουν να βλέπουν τις δυσκολίες και να τα βάφουν μαύρα..

Φαντάσου εγώ που έμεινα έναν ολόκληρο χρόνο ΜΟΝΟΣ μέσα σε ένα σπίτι χωρίς την οικογένειά μου, μόνος το πρωί, μόνος το βραδύ, μόνος, μόνος, μόνος… Και όταν πήρα την απόφαση να ξαναζήσω ήρθες και με έκρινες με τον πιο άσχημο τρόπο…. Τις 14 ημέρες αδερφέ μου τις θεωρώ μετά από όλο αυτό που πέρασα απλά ευλογία γιατί είμαι κοντά στην οικογένεια μου. Όσο για εσένα που με έκρινες αρνητικά εύχομαι να βρεις τον δρόμο σου, εγώ σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα… Καλή σαρακοστή και κάθε εμπόδιο να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης