Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οδήγηση στο χώμα είναι κάτι που εξιτάρει όσους το δοκιμάζουν. Αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, ATV, buggy είναι μερικά από τα οχήματα που καίνε… καύσιμο, προσφέροντας μέγιστη απόλαυση στους οδηγούς.

Ένα από τα εντυπωσιακά και μάλιστα “made in Greece”, buggy, είναι αυτό που κατασκευάζει η Sotirchos Engineering Racing Team της οποίας ηγείται ο Βαγγέλης Σωτήρχος. Ο Έλληνας μηχανολόγος μηχανικός έχει καταφέρει να κάνει το χόμπι επάγγελμα άρα το αποτέλεσμα της δουλειάς του είναι ιδιαίτερα υψηλό και ποιοτικό.  Εδώ και πέντε χρόνια εξελίσσει buggy επηρεαζόμενος από την εταιρεία Edge η οποία ειδικεύεται σε τέτοιες κατασκευές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε το video με το buggy που κατασκευάζει η Sotirchos Engineering Racing Team

Κινητήρας από Hayabusa
To γνωστό… 0-100 επιτυγχάνεται σε 3 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 200 χλμ./ώρα To ελληνικό buggy του Βαγγέλη Σωτήρχου εφοδιάζεται με έναν κινητήρα 1.300 κ.εκ. ο οποίος προέρχεται από το Suzuki Hayabusa. Διαθέτει roll cage, αγωνιστική κρεμαγιέρα ενώ συνδυάζεται με σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Το μήκος φτάνει τα 3 μέτρα, το βάρος αγγίζει τα 600 κιλά ενώ οι μετρήσεις έχουν δείξει πως μπορεί να ξεπεράσει τα 200 χλμ./ώρα, όταν το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 4 δευτερόλεπτα!

O Βαγγέλης Σωτήρχος ξεκίνησε για.. πλάκα και δημιούργησε ένα εντυπωσιακό buggy

Παιχνίδι για μεγάλους
Πρόκειται για ένα παιχνίδι που απευθύνεται σε… μεγάλα παιδιά και συναρπάζει όλους αυτούς που το δοκιμάζουν. Ελπίζουμε να το.. γευτούμε στο μέλλον και να σας μεταφέρουμε την εμπειρία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα της Sotirchos Engineering Racing Team στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

 

Μπάκετ κάθισμα για απόλυτο κράτημα...
Άγριο... το εργαλείο
Το buggy της Sotirchos Engineering Racing Team δείχνει να μην... μασάει πουθενά
Ατελείωτες.. μπάντες φίλες και φίλοι...
Το βάρος του συγκεκριμένου buggy δεν ξεπερνά τα 600 κιλά...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης