Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     


Από σήμερα έως τις 18 Οκτωβρίου, η Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη διοργανώνει σε συνεργασία με την γκαλερί Kapopoulos Fine Arts μία νέα έκθεση ζωγραφικής στο Golden Hall με θέμα “Formula Rossa in Golden Hall”.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά έργα της γνωστής ζωγράφου η οποία διακρίνεται για την ιδιαίτερη και ξεχωριστή προσέγγιση που έχει για τα αυτοκίνητα και την Formula 1.

Συνέχεια στο Golden Hall…
Η έκθεση που ξεκίνησε πριν από 17 χρόνια από την Trident Cars (επίσημη αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Lamborghini, Lotus και Maserati στην Ελλάδα) ξεχωρίζει λόγω της… ταχύτητας που δίνουν την αίσθηση, οι πίνακες της κορυφαίας ζωγράφου. Αξίζει να αναφέρουμε πως η κ. Βαρυλάκη είναι αυτή που σχεδίασε πριν από χρόνια για λογαριασμό της Lamborghini έναν επιβλητικό πίνακα διαστάσεων 6×4 μέτρα (το περίφημο έργο La storia Della Lamborghini) ο οποίος κοσμεί το φουαγιέ στο εργοστάσιο  της ιταλικής εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ ακόμα μία φορά η θεματολογία αφορά την τέχνη και την τεχνολογία και είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει όχι μόνο αυτούς που ασχολούνται με την συγκεκριμένη τέχνη αλλά και όσους ξέρουν να θαυμάσουν το ξεχωριστό.

Τα εγκαίνια της έκθεση είναι προγραμματισμένα για τις 19:00.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης