Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωτότυπο C-Aircross παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης και δείχνει την ποια θα είναι η σχεδιαστική γραμμή που θα ακολουθήσει η μάρκα στα μελλοντικά της μοντέλα.

Ήδη από τη νέα γενιά του C3 είδαμε την τάση των Γάλλων για εκκεντρικά αυτοκίνητα και πλέον με το C-Aircross φαίνεται ξεκάθαρα τι θα δούμε σύντομα.

Το C-Aircross είναι ένα μικρό πρωτότυπο Crossover της Citroen. Δεν αποκλείεται να το δούμε (με αλλαγές) να κυκλοφορεί και στους δρόμους σύντομα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Νέα τάση…
Το μικρό SUV ή… Crossover αν προτιμάτε, μπορεί να παρουσιάστηκε ως concept car αλλά ίσως να μην Μπορεί το C-Aircross να είναι πρωτότυπο αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θα το δούμε απέχει πολύ από την πραγματικότητα, όταν οι Γάλλοι αποφασίσουν να βγάλουν ένα νέο μοντέλο στην μικρή κατηγορία των Crossover.

Οι σχεδιαστικές γραμμές και τα φωτιστικά σώματα προσδίδουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στο C-Aircross ενώ σε γενικές γραμμές μας παραπέμπει σε ένα υπερυψωμένο C3. Όπως έχουμε δει και στο γαλλικό μικρό τα προστατευτικά airbumps κοσμούν και το πρωτότυπο όχημα με τη διαφορά να βρίσκεται στη θέση που βρίσκονται τοποθετημένα και συγκεκριμένα στην κάτω μεριά των θυρών και στο πίσω μέρος του προφυλακτήρα.

Για να δείτε τη σημερινή γκάμα των μοντέλων της Citroen πατήστε ΕΔΩ

Η κατηγορία των μικρών Crossover παρουσιάζει τεράστια άνθηση σε παγκόσμιο επίπεδο...
Έχει... χαρακτήρα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης