Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Μία εγγύηση άνευ προηγουμένου προσφέρει με την αγορά κάθε καινούργιο μοντέλου i20, η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων της Hyundai. Συγκεκριμένα και κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της νέας γενιάς του i20, ο εμπορικός διευθυντής της μάρκας Γιάννης Χαρωνίδης, έκανε Η εγγύηση με τα απεριόριστα χιλιόμετρα ισχύει για ιδιωτικά αλλά και εταιρικά αυτοκίνητα γνωστή τη νέα πολιτική που ισχύει και αφορά το ολοκαίνουργιο μοντέλο.

Στην πράξη, η πολιτική εγγύησης για το νέο i20 μεταφράζεται σε πέντε χρόνια που μπορεί να θυμίζει αντίστοιχες τόσο της ίδιας όσο και άλλων εταιρειών, αλλά έχει το πλεονέκτημα των απεριόριστων χιλιομέτρων. Το πρόγραμμα αυτό ισχύει τόσο για ιδιώτες όσο και για εταιρείες. Για παράδειγμα, ένα Hyundai που μετά από τρία χρόνια μπορεί να έχει ακόμα και 200.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ η εγγύηση του θα ισχύει κανονικά χωρίς περιορισμούς.

Νέα πιο σύγχρονη σχεδίαση για τη νέα γενιά του Hyundai i20

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..
Η κίνηση αυτή θα βάλει πολύ κόσμο σε σκέψη, που μπορεί να γνωρίζει την αξιοπιστία των οχημάτων της κορεατικής φίρμας αλλά επιβεβαιώνεται πλέον και στην πράξη ότι και να πάθει κάτι μετά από εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, θα έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Να σημειώσουμε πως αντίστοιχη εγγύηση με την παροχή των απεριόριστων χιλιομέτρων για πέντε χρόνια δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν από καμία μάρκα.

 

Διαβάστε επίσης: Hyundai i20: Νέα γενιά, άλλο επίπεδο…

Η ποιότητα κατασκευής έχει αυξηθεί σημαντικά...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης