Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ένα πρωτότυπο δώρο αποφάσισε να κάνει ο γκουρού των 4×4 στην Ελλάδα Στέφανος Αττάρτ στον εγγονό του Βασίλη για να γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια!

Γνωστός και σε παγκόσμιο επίπεδο για τις ιδιοκατασκευές του, ο Στέφανος Αττάρτ κατασκεύασε ένα δικό του παιδικό όχημα για εκτός δρόμου καταστάσεις το οποίο θα οδηγεί ο εγγονός του πολύ σύντομα και στην πίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Στέφανος Αττάρτ με το όχημα που έφτιαξε για τον εγγονό του

 

Χειροποίητο παιδικό όχημα

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.Συγκεκριμένα και με υλικά που είχε στη διάθεσή του, έφτιαξε ένα χειροποίητο σασί και τοποθέτησε πάνω του ένα ηλεκτρικό μοτέρ που πήρε από ηλεκτρικό εργάτη οχήματος 4×4 δίνοντας κίνηση στους πίσω τροχούς.

Επιπλέον τοποθέτησε αεραναρτήσεις εμπρός και πίσω για να μπορεί να κινείται άνετα και εκτός δρόμου έχοντας βεβαίως και τα κατάλληλα ελαστικά.

Από πλευράς φρένων τοποθέτησε δισκόφρενα από μοτοσικλέτα (και εδώ εμπρός και… πίσω!), ενώ δεν παρέλειψε να βάλει και roll cage σε περίπτωση ανατροπής!

Ο Στέφανος Αττάρτ έχει ασχοληθεί με πολλές ξεχωριστές κατασκευές. Η πιο γνωστή αφορά στο Smart των... 3,5 μέτρων που έκανε τον γύρο του κόσμου!

 

Έρχονται και άλλα

Σίγουρο το καλύτερο δώρο για ένα παιδί που έκλεισε τον πρώτο χρόνο της ζωής του. Φανταστείτε τι θα δούμε τα επόμενα χρόνια…

 

Δείτε το video με το ηλεκτρικό παιδικό αυτοκίνητο…

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης