Ξαφνικά και ενώ απολάμβανε τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Άνδρο «έφυγε» ο ιδρυτής της εταιρείας ΦΙΛΗΣGlass Γιώργος Φίλης. Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τα παρμπρίζ αυτοκινήτου
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 14.00 στο Β’ Κοιμητήριο Αθηνώναπεβίωσε σε ηλικία 72 ετών από ανακοπή καρδιάς αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στον κλάδο που αγάπησε και υπηρέτησε σε όλη του τη ζωή.

Η προσωποποίηση της ήρεμης δύναμης, καθοδηγητής και πραγματικός ηγέτης πρωτοστάτησε στην αγορά των κρυστάλλων οχημάτων από τη δεκαετία του ’60, ιδρύοντας «σχολή» στον κλάδο, συντελώντας σημαντικά στην ποιοτική αναβάθμιση της ελληνικής αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αργία η σημερινή μέρα

Με μεθοδικότητα, προγραμματισμό, υπομονή, επιμονή και τιμιότητα, έχοντας απόλυτη γνώση του αντικειμένου με την πολυετή εμπειρία του, κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος.

Σε ένδειξη πένθους η ΦΙΛΗΣGlass αποφάσισε να κηρύξει αργία τη σημερινή μέρα, ενώ επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν υπέρ του σκοπού του  Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής « Η ΕΛΠΙΔΑ», είτε μέσω των λογαριασμών του Συλλόγου είτε μέσω εκπροσώπου που θα παραβρίσκεται στην τελετή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης