Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

Ένας από τους πλέον αγαπητούς στον κλάδο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας, με ιστορία και Άνθρωποι σαν τον Γιώργο Παππά σπανίζουν στις μέρες μας… επαγγελματικές επιτυχίες δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Παππάς, ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων του ομίλου Σαρακάκη, ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για την εικόνα των Honda, Mitsubishi και άλλων σημαντικών εταιρειών, μας άφησε νωρίς βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους αλλά και όλους αυτούς που καθημερινά μάχονται στο χώρο που και ο ίδιος αγάπησε και υπηρέτησε μέχρι τελευταία στιγμή.

Θα σε θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο... (φωτό από εκδήλωση τον Ιούλιο του 2009)

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν το έβαζε κάτω…

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, όμως πάντα έδειχνε υπομονή αλλά και Ο κλάδος του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας θα έχει ένα μεγάλο κενό…πείσμα να συνεχίσει αυτό που ήθελε να κάνει. Ήταν πάντα εκεί για να λύσει τα προβλήματα, να προσφέρει ενημέρωση και να προσφέρει ηρεμία που λείπει από τον κλάδο των δύο και τεσσάρων τροχών.

Η ζωή του όλη ήταν η αγάπη για την οικογένεια και τη δουλειά του. Πάντα θα τον θυμόμαστε με το χαμόγελο και έτοιμο να μας δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Ένας σπάνιος άνθρωπος χωρίς εχθρούς, με αρχές και σεβασμό για τον συνομιλητή του. Πράγματα που δύσκολα συναντά κανείς σήμερα…

Καλό ταξίδι Γιώργο…

 

Η τελευταία εμφάνιση σε δημοσιογραφική παρουσίαση (Ιούλιος 2019) του Γιώργου Παππά...

 

Από εκδήλωση της Honda (Οκτώβριος 2018)

 

Από εκδήλωση του αγωνιστικού Honda Civic Type R στην πίστα των Μεγάρων το 2016

 

Αυτός ήταν ο Γιώργος. Και ήταν μόλις 52 ετών...

 

Ο Γιώργος είχε πάντα αγάπη για την ταχύτητα και με κάθε ευκαιρία καθόταν πίσω από το τιμόνι και αγωνιστικών αυτοκινήτων

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης