Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Μία προσφορά που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν τρέχει τις τελευταίες ημέρες η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Peugeot και αφορά στο 208. Το δημοφιλές γαλλικό μοντέλο δεν είναι Παίρνεις καινούργιο αυτοκίνητο και θέλεις σύγχρονα πράγματα… Τι πιο απλό;διαθέσιμο, μόνο με ένα καλό μηχανικό σύνολο, σύγχρονη σχεδίαση και όλα αυτά τα κλασικά που ακούμε δεξιά και αριστερά.

Πλέον, το Peugeot 208 προσφέρεται με… WiFi οn board, δηλαδή πολύ απλά και κατανοητά, μπορείς να κατεβάζεις δεδομένα στο κινητό σου την ώρα που βρίσκεσαι μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς να χρεώνεσαι! Αυτό γίνεται με μία ειδικά κάρτα sim που προσφέρει η εισαγωγική εταιρεία και παρέχει 60GB δεδομένων, νούμερο πολύ ψηλό εκτός και αν κατεβάζεις… ταινίες.

Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά στην έκδοση Peugeot 208 Connect η οποία ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις συνδεσιμότητας του οδηγού με το περιβάλλον. Επίσης προσφέρεται και μάλιστα χωρίς επιπλέον χρέωση, τρισδιάστατο σύστημα πλοήγησης αλλά και κάμερα οπισθοπορείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά της Peugeot πατήστε ΕΔΩ

Το Peugeot 208

Μεγάλη... υπόθεση να βρίσκεσαι στο εσωτερικό του 208 και να έχεις Internet (60GB) από κάρτα sim που έχει το ίδιο το αυτοκίνητο

 Η κάμερα οπισθοπορείας είναι και αυτή... δωρεάν!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης