Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τους τελευταίους μήνες με τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και ιδίως αυτών που προέρχονται από το εξωτερικό. Ένα μεγάλο ποσοστό έχει γυρισμένα χιλιόμετρα με αποτέλεσμα κατά τη χρήση από τους νέους ιδιοκτήτες να δημιουργούνται προβλήματα και φυσικά στο πρώτο service να διαπιστώνεται πως κάτι δεν πάει καλά.

Επειδή όλοι γνωρίζουν πως κάτι… γίνεται, υπάρχει η απορία για το αν το αυτοκίνητο που θα αγοράσουν είναι αυτό που πραγματικά βλέπουν. Ερωτήματα όπως: Είναι καλό ή όχι;», «έχει γυρισμένα χιλιόμετρα;», «έχει κάνει τα service στην ώρα του;» είναι εύλογα με όλα αυτά που ακούγονται. Αρκετοί πάντως υποψήφιοι αγοραστές χρησιμοποιούν δικό τους μηχανικό για να ελέγξει το αυτοκίνητο πριν το αγοράσουν…

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο εισαγωγής αφορά τα χιλιόμετρα στο κοντέρ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δωρεάν έλεγχος…
Από την πλευρά της η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Nissan και με επίσημη ανακοίνωση της κάνει γνωστή μία νέα παροχή που σίγουρα θα ικανοποιήσει όλους αυτούς που επιθυμούν να Η Nissan μπορεί να σου δώσει πληροφορίες για το ιστορικό του αυτοκινήτου που θέλεις να αγοράσεις… αγοράσουν κάποιο μοντέλο της γκάμας από τα χιλιάδες που υπάρχουν στην ελεύθερη. Συγκεκριμένα δίνει τη δυνατότητα παροχής πληροφοριών για εισαγόμενα και ελληνικά Nissan εφόσον αυτά έχουν ακολουθήσει τους κανόνες του κατασκευαστή.

Για παράδειγμα, ένα μεταχειρισμένο εισαγωγής του 2013 είναι σίγουρο πως έχει κάνει όλα τα service του (προκειμένου να ισχύει και η εγγύηση) άρα όλα τα στοιχεία (προβλήματα, χιλιόμετρα κ.λπ.) έχουν καταγραφεί σε κεντρικό υπολογιστή της Nissan στην Ευρώπη. Από τη στιγμή που υπάρχει πλήρες ιστορικό για το αυτοκίνητο αυτό μπορεί να δοθεί χωρίς κόστος στον υποψήφιο πελάτη στην Ελλάδα, αρκεί να διαθέτει τα σχετικά έγγραφα που θα τα πάρει από τον έμπορο ή τον ιδιώτη που πουλά το αυτοκίνητο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δωρεάν παροχή πληροφοριών μεταχειρισμένου πατήστε
ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: Kομπίνα με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης