H ιστοσελίδα αναζήτησης και πώλησης μεταχειρισμένων carwall.gr εξελίσσεται συνεχώς και, θέλοντας Είναι σημαντικό να ψάχνεις εύκολα και να μην… ταλαιπωρείσαι να μεγιστοποιήσει την εμπειρία χρήσης σε κινητά και tablets, δημιούργησε τη νέα της εφαρμογή για iOS και Android.

Η ολοκαίνουργια εφαρμογή, την οποία μπορεί ο καθένας να κατεβάσει εντελώς δωρεάν από το Apple store και το Google Play store, στο κινητό ή το tablet του, δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εύκολα και γρήγορα του οχήματος που επιθυμεί να αγοράσει. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ταχύτητα, με την αναζήτηση αυτοκινήτου να έχει γίνει πιο γρήγορη και εύκολη από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφαρμογή του carwall είναι πολύ φιλική στον χρήστη...

Εύκολη εφαρμογή…

Όπως θα δείτε, υπάρχουν πολλαπλές επιλογές και κριτήρια αναζήτησης. ΓιαΑν σου αρέσει το αυτοκίνητο παίρνεις επί τόπου τηλέφωνο και… ρωτάς! παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε τα αυτοκίνητα που σας ενδιαφέρουν στα αγαπημένα σας και να τα δείτε όποια στιγμή θέλετε, συγκεντρωμένα σε μία σελίδα. Κάθε αγγελία περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θέλετε να γνωρίζετε για το αυτοκίνητο και φωτογραφίες, εάν έχουν καταχωρηθεί, έτσι ώστε να το μελετήσετε με μια πρώτη και γρήγορη ματιά. Σημαντική είναι η δυνατότητα άμεσης τηλεφωνικής κλήσης με ένα κουμπί στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ή αποστολής email.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από την εφαρμογή του carwall.gr μπορείτε επίσης να διαβάσετε χρήσιμα άρθρα με πολύτιμες συμβουλές που καλύπτουν θέματα του αυτοκινήτου. Στην περίπτωση που έχετε και απορίες υπάρχει και το τμήμα εξυπηρέτησης, στο οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε στέλνοντας email στο support@carwall.gr

 
Για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων carwall.gr πατήστε ΕΔΩ

Επιλέγεις το μοντέλο που σε ενδιαφέρει και σου βγαίνουν στην οθόνη τα στοιχεία...
Στην οθόνη του κινητού ή του tablet εμφανίζεται το σημείο που βρίσκεται το αυτοκίνητο!
Η εφαρμογή σε... ρωτάει αν θες να καταχωρήσεις τα στοιχεία του πωλητή στις επαφές του κινητού για να μπορείς να επικοινωνήσει όποτε θες μαζί του
Φυσικά σου δίνεται η δυνατότητα να καλέσεις και να ρωτήσεις αυτά που θες επιτόπου...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης