Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά της BMW X4 ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της στην αγορά και σίγουρα για το κοινό αυτής της κατηγορίας έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Η μικρή X6, όπως πολλοί την αποκαλούν, έχει Πιο μεγάλη και με περισσότερη πολυτέλεια η νέα γενιά της BMW X4…μεγαλώσει και δείχνει πιο μάτσο, είναι πιο σπορ και εφοδιάζεται με άφθονη τεχνολογία.

Τόσο τα εμπρός αλλά κυρίως τα πίσω φωτιστικά σώματα, έχουν αλλάξει ενώ αλλαγές συναντούμε και στην καμπίνα των επιβατών. Νέο τιμόνι και νέα οθόνη αφής (που ανταποκρίνεται και σε… χειρονομίες) συναντούμε στην κεντρική κονσόλα που ακολουθεί τα πρότυπα των τελευταίων γενιών της 5άρας, 7άρας, X3 κ.ά. Επιπλέον υπάρχουν νέα καθίσματα, μεγάλη γυάλινη οροφή που ανοίγει κατά το ήμισυ και πολλά άλλα.

Μέχρι και 360 άλογα…
Να σημειώσουμε πως η Χ4 θα είναι διαθέσιμη με κινητήρες βενζίνης που θα ξεκινούν από τα 2.0 λίτρα με 182 ίππους και θα φτάνει μέχρι τους 360 στην έκδοση Μ (3.0 λίτρα). οι εκδόσεις diesel θα ξεκινούν από τα 2.0 λίτρα με 190 ίππους και θα φτάνουν έως τα 326 άλογα στην έκδοση Μ (3.0 λίτρα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρακάτω πολύ κατατοπιστικό video μπορείτε να δείτε τις αλλαγές μεταξύ της πρώτης και δεύτερης γενιάς για να έχετε προσωπική άποψη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης