Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η Renault συμπληρώνει εφέτος 120 χρόνια και η ελληνική εισαγωγική εταιρεία το γιορτάζει με το Το μονοθέσιο της Renault θα βρίσκεται στην έκθεση αυτοκινήτου…ν δικό της τρόπο αλλά και με τους φίλους της μάρκας.

Αυτός είναι και ο λόγος που στην έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας που ανοίγει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου (σήμερα Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια) θα έχει στο περίπτερό της εκτός από τα κλασικά… αυτοκίνητα και ένα μονοθέσιο της Formula 1.

Η ρέπλικα R.S.18 έφτασε στην Ελλάδα με κλειστή νταλίκα το βράδυ της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου και το zougla.gr ήταν εκεί για να την υποδεχτεί. Στο video που ετοιμάσαμε θα δείτε τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αλλά και πώς τοποθετήθηκε το εντυπωσιακό μονοθέσιο στο περίπτερο της γαλλικής εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video με τη Renault Formula 1 που ήρθε στην Ελλάδα (camera: Χάρης Γκίκας)

Μοναδική στιγμή

Όπως θα παρατηρήσετε, προσέλκυσε τα βλέμματα όλων, ενώ, απ’ όπου περνούσε, τα κινητά δεν σταματούσαν να απαθανατίζουν τη στιγμή…

Αξίζει να σημειώσουμε πως δίπλα στο μονοθέσιο θα βρίσκεται και η κορυφαία έκδοση του Megane RS με τον κινητήρα των 1.8 λίτρων και τους 280 ίππους…

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το πρώτο Renault Megane RS που ήρθε στην Ελλάδα!

Το μονοθέσιο της Renault F1 λίγο πριν βγει από την κλειστή νταλίκα
Το μονοθέσιο πηγαίνει για να πάρει τη θέση του στο περίπτερο της Renault και τα κινητά έχουν πάρει... φωτιά!
Τη βλέπεις. Την απολαμβάνεις...

 Αναμνηστική φωτογραφία με το μονοθέσιο της Renault και μαζί με τους Μαρία Παπαδάκη (διευθύντρια marketing της Renault) και Χρήστο Σκιρδή (διευθυντή δημοσίων σχέσεων της Renault)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης