Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ήδη μετράμε 42 χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στους δρόμους η coupe εκδοχή της BMW Ούτως ή άλλως κούκλα ήτανε η 4άρα…στην κατηγορία των μεσαίων πολυτελών αυτοκινήτων. Τέσσερις δεκαετίες και κάτι μετά και η ανανεωμένη 4άρα ξεκίνησε να διατίθεται στην ελληνική αγορά.
  
Όπως θα διαβάσετε παρακάτω αλλά θα δείτε και στις σχετικές εικόνες, η γερμανίδα καλλονή είναι διαθέσιμη σε coupe, gran coupe (τετράθυρο) και cabrio αμαξώματα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και φυσικά τα γούστα του αγοραστικού κοινού.

Πίσω από το τιμόνι της BMW Series 4 cabrio

Τη βλέπεις και καταλαβαίνεις
Η Σειρά 4 δε χρειάζεται κολακευτικά σχόλια. Μία ματιά αρκεί για να σου κάνει… κλικ και να σε βάλει σε Η 4άρα απυεθύνεται σε όσους αναζητούν κάτι ξεχωριστόμεγάλες σκέψεις. Ήδη κυκλοφορούν στην Ελλάδα οι ανανεωμένες εκδοχές του γερμανικού μοντέλου τις οποίες παρουσίασε η εισαγωγική εταιρεία σε ειδική εκδήλωση στο Σούνιο, σε ένα ξεχωριστό και ιστορικό από κάθε άποψη μέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεχωριστό είναι άλλωστε και το συγκεκριμένο μοντέλο, οπότε το… πάντρεμα των δύο αποδείχτηκε ιδανικό για τον περιορισμένο, έστω, χρόνο που είχαμε στην διάθεσή μας για να περάσουμε μαζί…

Cabrio, Coupe και Gran Coupe... Τρεις εκδόσεις που ήδη κυκλοφορούν στις ανανεωμένες εκδοχές τους

Οι αλλαγές
Οι αλλαγές σε σχέση με τις 4άρες που γνωρίζουμε και κυκλοφορούν στους δρόμους δεν είναι μεγάλες αλλά σίγουρα θα είναι αισθητές στους φίλους της μάρκας. Εξωτερικά, συναντούμε νέα φωτιστικά Περισσότερη έμφαση έχει δοθεί στην τεχνολογία και στην συνδεσιμότητα…σώματα εμπρός και πίσω, όπως και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες.

Εσωτερικά, οι αλλαγές είναι περισσότερες και αφορούν κυρίως στο τεχνολογικό επίπεδο και τον εξοπλισμό που έχουν ανέβει. Νέος πίνακας οργάνων, νέο λειτουργικό περιβάλλον στην κεντρική οθόνη και αναβαθμισμένη ποιότητα και τιμόνι.

Το σίγουρο είναι πως πίσω από το τιμόνι της 4άρας θα νοιώσεις άνετα και σιγουριά, ιδίως όταν αποφασίσεις να πατήσεις το γκάζι λίγο… παραπάνω.

Αυτή την Cabrio θέλεις να την βλέπεις, πολύ... Φυσικά και να την οδηγείς!

Από τα 1.500 κ.εκ.
Όσον αφορά στις εκδόσεις, «μικρή» 4άρα συναντούμε στα Coupe και Gran Coupe αμαξώματα όπου Συνολικά υπάρχουν 39 εκδόσεις!υπάρχει κινητήρας χωρητικότητας 1.5 λίτρων με 136 ίππους.

Η ανοιχτή εκδοχή είναι και  αυτή διαθέσιμη με διάφορους κινητήρες που ξεκινούν όμως από τα 2.0 λίτρα και τους 184 ίππους καθώς δεν υπάρχει μικρότερος.

Συνολικά ο πελάτης μπορεί να επιλέξει 39 εκδόσεις (15 coupe, 10 cabrio και 14 Gran Coupe) και φυσικά να καλύψει τις ανάγκες του.

Άμα δείτε το γράμμα «Μ» και δεν είναι απλά «look M» το μοντέλο τότε θα πρέπει να ξέρετε πως έχετε μπροστά σας την κορυφαία έκδοση της BMW Series 4

Και εκδόσεις «Μ»
Κορυφαία όλων η έκδοση με το διακριτικό γράμμα «Μ» που εφοδιάζεται με μηχανικό σύνολο 2.979 Οι τιμές ξεκινούν από τα 43.150 ευρώκ.εκ. και αποδίδει 431 άλογα. Η συγκεκριμένη είναι διαθέσιμη μόνο σε coupe και cabrio αμαξώματα ενώ η κορυφαία έκδοση της τετράθυρης Gran Coupe είναι η λεγόμενη 440i xDrive (βενζίνη) με κινητήρα 3.0 λίτρων και απόδοση 326 ίππους.

Η πιο προσιτή BMW Series 4 είναι η Coupe 418i η οποία κοστίζει 43.150 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανανεωμένη BMW Series 4 πατήστε ΕΔΩ

Οι τιμές και οι εκδόσεις της νέας BMW Series 4

Οι αλλαγές στο εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου

Οι αλλαγές στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου

Οι αλλαγές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου

Με φόντο το Ναό του Ποσειδώνα το Σούνιο...
Τα Coupe αμαξώματα είναι πολύ ελκυστικά...

Gran Coupe (αριστερά) και Cabrio...

Υψηλή ποιότητα κατασκευής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης