Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η χώρα… καταγωγής και παραγωγής ενός αυτοκινήτου είναι κάτι που ενδιαφέρει μεγάλη μερίδα «Made in USA»ιδιοκτητών. Αλλιώς… ακούγεται να έχει παραχθεί ένα αυτοκίνητο στην Αμερική, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Ιταλία και αλλιώς να έχει παραχθεί σε Κίνα, Ινδία, Τουρκία κ.ο.κ.
    
Πολύ απλά το λεγόμενο «made in…» παίζει τον ρόλο του και επηρεάζει σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και την τελική επιλογή αγοράς ενός αυτοκινήτου (και όχι μόνο). Όπως και να το κάνουμε, θεωρείται μεγάλη υπόθεση να έχεις αυτοκίνητο που προέρχεται από χώρα με… υποδομές.

Ένα γνήσιο muscle car όπως το Ford Mustang θα κατασκευαζόταν μόνο στην Αμερική...


Ford Mustang και Edge

Για παράδειγμα, η γκάμα της αμερικανικής εταιρείας Ford αποτελείται από διάφορα μοντέλα. Μεταξύ αυτών υπάρχουν και δύο που πωλούνται στην Ελλάδα, τα οποία κατασκευάζονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ωκεανού. Ο λόγος για τα Ford Mustang και Edge. Για τη Mustang δεν χρειάζεται να Η Mustang κατασκευάζεται στην Αμερική και το Edge στον Καναδά… γράψουμε πολλά, καθώς πρόκειται για ένα muscle car με τεράστια ιστορία και χιλιάδες ικανοποιημένους οδηγούς που ξέρουν να εκτιμούν και να απολαμβάνουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την οδήγηση πίσω από ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Edge είναι ένα καινούργιο (για την Ελλάδα) όχημα ελευθέρου χρόνου της Ford που διαθέτει επιβλητική σχεδίαση, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και εξοπλισμό που θα ζήλευαν ακόμα και οι προεδρικές λιμουζίνες!

Και τα δύο αυτά μοντέλα είναι γνήσια… αμερικάνικα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ψυχολογία, και όχι μόνο, του πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Ford Mustang και Ford Edge πατήστε ΕΔΩ

Το εντυπωσιακό Ford Edge ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης