Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από 49 χρόνια και 44 από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρεία «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ», ο Ιωάννης Πετρόπουλος αποχωρεί και αναλαμβάνει επίσημα ο Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος.  

Ο κ. Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στην εταιρεία από το 2010 και έχει περάσει από τη θέση του γενικού διευθυντή του τομέα ΟΣΤΡΕΑ (λιπαντικά Shell, ελαστικά κ.ά.). Είναι μηχανολόγος μηχανικός του ΕΜΠ με Executive MBA από το ALBA και  διαθέτει εμπειρία άνω των 20 ετών σε θέσεις πωλήσεων και γενικής διεύθυνσης.

Οι Γιάννης Πετρόπουλος (αριστερά) και Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Μεγάλη πρόκληση…

«Να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο το μέγεθος και την αποδοτικότητα της εταιρείας»Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο zougla.gr ο Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι μία μεγάλη πρόκληση η ανάληψη των νέων μου καθηκόντων καθώς πρέπει να διατηρήσω τα πολύ καλά αποτελέσματα και την άψογη πορεία που έχει διαχρονικά η εταιρεία.

Πιστεύω πως με τον επαγγελματισμό και την ποιότητα που έχουμε, να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο το μέγεθος και την αποδοτικότητα της εταιρείας».

Να σημειώσουμε πως η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς του επιχειρείν και κάτω από την ομπρέλα της βρίσκονται οι μάρκες, Jaguar, Land Rover, Isuzu, κ.ά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης