Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το καλοκαίρι έφτασε (τυπικά από… αύριο) και όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει τόσο περισσότερο θέλουμε Να οδηγείς και να «γεύεσαι» το αεράκι… να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Βόλτα στην παραλία, βουτιές στην θάλασσα και αν έχουμε και το κατάλληλο αυτοκίνητο τότε τα πράγματα γίνονται… σούπερ!  

Δεν θέλει πολύ σκέψη για να καταλάβει κανείς πως η νέα 4άρα της BMW στην ανοιχτή της εκδοχή, είναι ιδανική για τους Έλληνες και το κλίμα που έχουμε. Θα τολμούσαμε να πούμε πως είναι ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα της αγοράς τόσο σε Coupe όσο και σε Cabrio έκδοση (όχι πως πάει πίσω η έκδοση Gran Coupe).

BMW Series 4 Cabrio...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όνειρα γλυκά…
Αυτό το… sexy μοντέλο που σε κάνει να ονειρεύεσαι μόνο που το βλέπεις ήρθε την κατάλληλη περίοδο Μέχρι και 431 άλογα στην έκδοση «Μ»στην χώρα μας και προκαλεί – προσκαλεί τους φίλους της κατηγορίας να το εξερευνήσουν.

Η BMW Series 4 cabrio είναι διαθέσιμη σε διάφορες εκδόσεις, ανάλογα με τα γούστα και την τσέπη. Ξεκινά με δίλιτρο μηχανικό σύνολο και 184 ίππους και φτάνει στην πιο ποθητή έκδοση (εννοείται πως μιλάμε για την… Μ) τους 431 ίππους με κινητήρα 3.0 λίτρων.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και να μάθετε τις τιμές από την καινούργια BMW Series 4.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα BMW Series 4 Cabrio πατήστε ΕΔΩ

Οι τιμές της ανοιχτής 4άρας

Απόλαυση για τέσσερις επιβάτες...

Μεγάλο Cabrio, μεγάλες απολαύσεις...

Το εσωτερικό του γερμανικού μοντέλου

Η συγκεκριμένη οθόνη αφής που προσαρμόζεται ανάλογα με τα γούστα την έχουμε δει σε 7άρα και 5άρα

Τα καθίσματα εφοδιάζονται με ειδικό σύστημα παροχής αέρα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης