Διαθέσιμα 50 Audi Q3 στοκ - Πού θα τα βρείτε και σε τι τιμές

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018, 12:01
Διαθέσιμα 50 Audi Q3 στοκ - Πού θα τα βρείτε και σε τι τιμές

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       


Τον επόμενο μήνα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην Ελλάδα η νέα γενιά του Audi Q3, ενός Αρκετοί υποψήφιοι αγοραστές αναζητούν τέτοιες ευκαιρίες...αυτοκινήτου που ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου (SUV). Το νέο Q3 θα εφοδιάζεται με πλήθος τεχνολογικών συστημάτων, ενώ θα το δούμε και με νέους κινητήρες.

Αυτήν τη στιγμή και πριν γίνει η... αλλαγή της γενιάς, υπάρχουν προς διάθεση 50 αυτοκίνητα από το μοντέλο που ήδη κυκλοφορεί. Πρόκειται για αυτοκίνητα στοκ, τα οποία είναι διαθέσιμα σε πολύ καλή τιμή και εφοδιάζονται με κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1.4 λίτρων με 150 ίππους.


Με 26.800 διατίθεται το Audi Q3 αλλά σε μόλις 50 αυτοκίνητα


Δελεαστική τιμή

Η τιμή διάθεσης και μάλιστα με πολύ καλό εξοπλισμό αγγίζει τα 26.800 ευρώ, ποσό ιδιαίτερα Τα συγκεκριμένα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδαδελεαστικό για ένα τέτοιο μοντέλο και αρκετά χαμηλότερο από την τιμή που θα ξεκινά το νέο Q3 που υπολογίζεται κοντά στα 32.000 ευρώ.

Πληροφορίες για τα αυτοκίνητα αυτά μπορεί να πάρει ο κάθε ενδιαφερόμενος σε οποιονδήποτε αντιπρόσωπο σε όλη την Ελλάδα.Για να βρείτε τον πιο κοντινό σε εσάς αντιπρόσωπο στην Ελλάδα πατήστε
ΕΔΩ


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Q3 προηγούμενης και νέας γενιάς πατήστε
ΕΔΩ


Διαβάστε επίσης: Έτοιμα τα πρώτα Audi Q3Το Q3 είναι ένα μεσαίο SUV που συνδυάζει την πολυτέλεια και τη χρηστικότητα
Η πίσω όψη της σημερινής γενιάς
Το εσωτερικό του Audi Q3

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018, 12:02