Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγορά ζητάει SUV και οι Γάλλοι έχουν πλέον προτάσεις…Μετά τα επιτυχημένα C3 Aircross και C4 Cactus η Citroen εμπλουτίζει την γκάμα της σε μοντέλα ελεύθερου χρόνου με το νέο C5 Aircross.

Άλλωστε οι Γάλλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι την μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις κατέχουν τα Crossover/SUV και δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο C5 Aircross μένει πιστό στην σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας και βασίζεται στην πλατφόρμα EMP2 του Groupe PSA. Είναι το δεύτερο αυτοκίνητο της Citroen, μετά το C4 Cactus, που εφοδιάζεται με την νέα ανάρτηση  Progressive Hydraulic Cushions, ή αλλιώς κατά πολλούς «μαγικό χαλί».

Πάρτε μία γεύση από το νέο γαλλικό μοντέλο…

Κινητήρες από 1.2 λίτρα
Θα διατίθεται με δύο μηχανικά σύνολα βενζίνης, 1,2 λίτρα PureTech με 130 άλογα  και μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων όπως και με έναν κινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων με 180 ίππους και το νέο αυτόματοΤο γαλλικό SUV θα είναι διαθέσιμο ακόμα και σε έκδοση με 180 ίππους…κιβώτιο 8 σχέσεων της Citroen. Φυσικά θα υπάρχουν και δύο diesel επιλογές, ο νέος  BlueHDi  1,5 λίτρων με 130 και ο δίλιτρος BlueHDi με 180 ίππους αντίστοιχα.

Όλες οι εκδόσεις στέλνουν την κίνηση στον μπροστά άξονα, όμως με το στάνταρ Grip Control το οποίο παρεμβαίνει στους κινητήριους τροχούς και διαθέτει πέντε διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας ανάλογα με τις συνθήκες και τα 23 εκατοστά απόστασης από το έδαφος, ο οδηγός του θα μπορεί να κινηθεί και… εκτός ασφάλτου.

Στο video μπορείίτε να δείτε το νέο C5 Aircross και την πληθώρα δυνατοτήτων εξατομίκευσης που προσφέρει τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του. Με 30 διαφορετικούς συνδυασμούς εξωτερικής διαμόρφωσης θα είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις άλλο ένα ίδιο με το δικό σου.

Για να δείτε τη γκάμα των μπντέλων της Citroen πατήστε ΕΔΩ

Το Citroen C5 Aircross...
Η νέα ανάρτηση Progressive Hydraulic Cushions προσφέρει απόλυτη άνεση τόσο εντός όσο και…εκτός δρόμου
Το εσωτερικό του C5 Aircross

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης