Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες έχουν γραφτεί πάρα πολλά σχετικά με το ελληνικό υπερ-αυτοκίνητο που φτιάχνει η Spyros Panopoulos Automotive.

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για ένα πρωτότυπο hypercar που θα ονομάζεται «Chaos» και θα αποδίδει πάνω από Εδώ και 1,5 χρόνο παίρνει “σάρκα και οστά” και κάτω από άκρα μυστικότητας  το πρωτότυπο όχημα…2.000 ίππους. Το συγκεκριμένο έχει σχεδιαστεί στην Ελλάδα, φτιάχνεται από Έλληνες και τα υλικά (από κινητήρα μέχρι… ζάντες) φτιάχνονται και αυτά στη χώρα μας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ με διασταυρωμένες πληροφορίες διαβάσατε στο zougla.gr και πήρατε μία πρώτη εικόνα για το τι… είναι. Ωστόσο υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν το ελληνικό πρωτότυπο να παρουσιάζεται στην Έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο, κάτι που διασταυρωμένα δεν ισχύει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έχουμε γράψει, το αυτοκίνητο της Spyros Panopoulos Automotive θα είναι έτοιμο εντός του 2020 και, αν όλα πάνε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, τότε υπάρχει η πιθανότητα να το δούμε στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Στο τελικό στάδιο το ελληνικό υπερ-αυτοκίνητο των 2.000+ ίππων       

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης