Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξατομίκευση είναι ένα στοιχείο που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μεγάλη άνθηση στον κλάδο του Η BMW έχει τη δυνατότητα να σου δώσει το κάτι παραπάνω και να σου εγγυηθεί για την ποιότητά τουαυτοκινήτου. Ολοένα και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες λανσάρουν νέες προτάσεις και παρέχουν εκατοντάδες επιλογές με κάθε καινούργιο μοντέλο.

Η BMW είναι μία μάρκα που από μόνη της έχει κάτι το ξεχωριστό και αυτός είναι ένας από τους λόγους που κατατάσσεται στις λεγόμενες premium.

Όταν έχεις την δυνατότητα – ικανότητα, να… παντρέψεις στοιχεία όπως, σχεδίαση, ποιότητα και οδήγηση τότε σίγουρα μπορείς να θεωρηθείς κορυφαία μάρκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία πολυετελέστατη 7άρα μπορείς να την διαμορφώσεις σύμφωνα με τον χαρακτήρα και τις ανάγκες σου

Ειδικό τμήμα
Λογικό είναι μία εταιρεία όπως είναι η BMW να έχει πάρα πολλές προτάσεις για τους πελάτες της που Όταν θες το κάτι (πολύ) παραπάνω απευθύνεσαι στο BMW Individualθέλουν πρώτα από όλα οι ίδιοι να βλέπουν και να θαυμάζουν ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο (το δικό τους).

Εκεί λοιπόν που σταματούν οι… νορμάλ προτάσεις για εξατομίκευση έρχεται ένα ειδικό τμήμα της γερμανικής φίρμας να κάνει τη διαφορά. Ο λόγος για το BMW Individual που προσφέρει το κάτι παραπάνω, το κάτι μοναδικό που μπορεί να δώσει έναν εντελώς μοναδικό χαρακτήρα στα μοντέλα της μάρκας που είναι διαθέσιμα με την υπογραφή αυτή.

Το χέρι δημιουργεί και προσφέρει αυτό που δεν μπορεί ένα μηχάνημα...

Μοναδικές επιλογές
Αρχικά ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 200 κωδικούς – προτάσεις και να διαμορφώσει το Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κορυφαίας ποιότητας…αυτοκίνητό του όπως το επιθυμεί.

Ωστόσο πάντα θα υπάρχει ένα κοινό που θα θέλει το κάτι παραπάνω, από υλικά, χρώματα, αρχικά του ονόματός του, ακόμα και στοιχεία που ούτε καν μπορείς να φανταστείς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός ιδιοκτήτη που είχε ζητήσει παλαιότερα να έχει… φαξ στο αυτοκίνητο.

Η λίστα με τα μοντέλα που οι ιδιοκτήτες τους μπορούν να επέμβουν στην αισθητική

Χρώμα των 15.000 ευρώ
Μεταξύ άλλων, αξίζει να αναφέρουμε χρωματισμούς που περιέχουν 14 στρώσεις χρώματος όπου το Ακόμα και το δέρμα δεν είναι τυχαίο…κόστος αγγίζει τα 15.000 ευρώ, δέρματα από αγελάδες που εκτρέφονται σε πολύ μεγάλα ύψη για να μην δέχονται τσιμπήματα και σκληραίνει το δέρμα τους (!) και πολλά άλλα που μόνο ένα τόσο ειδικευμένο τμήμα με 25 χρόνια εμπειρία μπορεί να προσφέρει.

Να σημειώσουμε πως την υπηρεσία BMW Individual Μπορούν να κάνουν χρήση οι πελάτες που αφορούν από την Σειρά 3 Sedan μέχρι και την BMW M6 Gran Coupé.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τμήμα BMW Individual πατήστε ΕΔΩ

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο χέρι για να πετύχεις την μοναδικότητα

Επιλογές κορυφαίων χρωμάτων και δερμάτων...
Για παράδειγμα αν θες τα αρχικά του ονόματός σου στα καθίσματα μπορείς να το ζητήσεις

Αυτές τις ζάντες θα τις δείτε μόνο σε μοντέλο της BMW που έχει επιμεληθεί το τμήμα BMW Individual

Από τα καθίσματα μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι κάτι... γίνεται

Πολυτέλεια όπου και να κοιτάξεις...

Και... τηλεοράσεις με επιπλέον λειτουργίες να θες τις έχειςΟι ραφές, οι χρωματισμοί (στην φωτό δεν φαίνονται) και η λεπτομέρεια είναι στοιχεία που διακρίνουν κάθε BMW που φέρει την υπογραφή BMW Individual

H ομάδα του BMW Group εξηγεί σε μία πολύ ξεχωριστή εκδήλωση, την έννοια του BMW Individual. Στη μέση ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, Karim Christian Haririan, αριστερά ο επικεφαλής επικοινωνίας Κώστας Διαμαντής και δεξιά ο product manager, Νίκος Καψής.

Ο Πρόεδρος του BMW Group Hellas, Karim Christian Haririan μας εξηγεί πόσο σημαντική είναι η υπηρεσία της μάρκας για πελάτες που αναζητούν το κάτι παραπάνω

Σε μία τόσο... individual παρουσίαση ακόμα και το καλοσώρισμα ήταν ξεχωριστό...
Το τμήμα BMW Individual λειτουργεί σχεδόν 25 χρόνια και προσφέρει εξαιρετικές προτάσεις...

 
BMW Individual: Άλλο επίπεδο...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης