Αυτήν την περίοδο πραγματοποιούνται οι Παραολυμπιακοί Αγώνας στο Τόκιο με τους αθλητές και τις Το ατύχημα έρχεται σε μια στιγμή που η αυτόνομη οδήγηση κερδίζει συνεχώς έδαφοςομάδες να δίνουν τη δική τους μάχη για ένα μετάλλιο. Ωστόσο, ένα περίεργο συμβάν αναστάτωσε τους διοργανωτές και έκανε φυσικά τον γύρο του κόσμου.

Το πρακτορείο Reuters πρώτο ανάφερε ότι ένα από τα ηλεκτρικά λεωφορεία αυτόνομης οδήγησης μεταφοράς αθλητών στο Ολυμπιακό Χωριό, χτύπησε έναν πεζό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό. Το λεωφορείο της Toyota κινούνταν εκείνη τη στιγμή με 2Km/h, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τον πεζό με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ατύχημα συνέβη σε μια διασταύρωση όταν έστριβε αριστερά το e-Palette με 2Km/h.

Το λεωφορείο αποσύρθηκε άμεσα από το Ολυμπιακό Χωριό

Η Toyota αμέσως απέσυρε τα συγκεκριμένα λεωφορεία και ζήτησε συγνώμη από τον αθλητή, ενώ ξεκαθάρισεΗ Toyota ζήτησε άμεσα συγνώμη από τον αθλητή ότι εκτός από την έρευνα της αστυνομίας θα προχωρήσει και σε δική της έρευνα για να διαπιστώσει τα αίτια του συγκεκριμένου περιστατικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Toyota e-Palette παρουσιάστηκε το 2019 με επιπέδου 4 αυτόνομη οδήγηση για μικρές ταχύτητες. Μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 20Km/h, ενώ ήταν ιδανικά σχεδιασμένο για άτομα με ειδικές ανάγκες προκειμένου να διευκολύνει την επιβίβαση και αποβίβασή τους. Από ότι φαίνεται ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι για την εποχή της αυτόνομης οδήγησης.

Το βίντεο παρουσίασης του e-Palette.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Toyota: Μείωση παραγωγής λόγω έλλειψης μικροτσίπ και Covid

Πάνω από 1 χρόνο η αναμονή για το νέο Toyota Land Cruiser

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης