Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το Nissan GT-R είναι ένα αυτοκίνητο που θα ήθελε να έχει στην κατοχή του κάθε φίλος της ταχύτητας. Το Nissan GT-R είναι ένα από τα πιο ποθητά super car στον κόσμο…Λίγοι τυχεροί όμως μπορούν να το κάνουν δικό τους και όπως αποδεικνύεται στην πράξη, όσοι το έχουν το ευχαριστιούνται με το παραπάνω όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα καθαρόαιμο super car!

Είναι γνωστό στην πιάτσα του αυτοκινήτου πως ένα τέτοιο… τέρας είχε στην κατοχή του ο Γιώργος Πρίντεζης, Ο γνωστός αθλητής είχε ένα λευκό GT-R το οποίο απολάμβανε στον ελεύθερο χρόνο του, ενώ κατέβαινε ακόμα και σε αγώνες Dragster για να μπορεί να ζει και να βιώνει την ταχύτητα σε ασφαλές περιβάλλον.

Αυτό ήταν μέχρι... χθες το Nissan GT-R του Γιώργου Πρίντεζη. Πλέον βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάνω από 700 άλογα
Το συγκεκριμένο λευκό Nissan GT-R του Πρίντεζη ξεπερνούσε τα 700 άλογα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr φορούσε τουρμπίνες EFR6758, μπεκ 1100cc, αντλίες walbro 2×485, Το λευκό GT-R βρίσκεται από… χθες  στην Θεσσαλονίκη…εισαγωγή αέρα 76 χιλιοστών με φιλτροχοάνη KNN, εξάτμιση τιτανίου Akrapovic, ενισχυμένο συμπλέκτη σασμάν (με δύο 8δισκα αντί για 6δισκα), ενώ είχε πρόγραμμα σε εγκέφαλο κινητήρα και εγκέφαλο σασμάν (πρόγραμμα Nismo 2014). Μάλιστα οι φήμες ήθελαν να έχει γράψει χρόνο ρεπρίζ 100-200 5,2 δευτερόλεπτα!

Οι έρωτες όμως έχουν και ημερομηνία λήξης. Έτσι λοιπόν, ο λευκός… έρωτας του Γιώργου Πρίντεζη άλλαξε χέρια μόλις χθες καιπέρασε στα χέρια επιχειρηματία από την Θεσσαλονίκη.

Η αγάπη του γνωστού μπασκετμπολίστα για το ιαπωνικό super car είναι γνωστή στην... πιάτσα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης