Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Ιανουάριο θα κάνει την εμφάνισή της στην Ελλάδα η νέα γενιά του Hyundai i10, ένα μοντέλο που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του και είναι σίγουρο πως θα μας κάνει να ξεχάσουμε την εικόνα που είχαμε για το… i10.

Δείτε το video με τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς Hyundai i10 επί ελληνικού εδάφους

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έρχεται τον Ιανουάριο

Το κορεατικό αυτοκίνητο παρουσιάστηκε χθες στους δημοσιογράφους και στο δίκτυο αντιπροσώπων της  Η εισαγωγική εταιρεία αποκάλυψε τη νέα γενιά του i10  σε δημοσιογράφους και αντιπροσώπους…Hyundai στην Ελλάδα, καθώς η εισαγωγική εταιρεία είχε εξασφαλίσει να φέρει ορισμένα αυτοκίνητα προπαραγωγής προκειμένου να λανσάρει τη νέα γενιά στην έκθεση που ξεκινά σήμερα (εγκαίνια).

Όπως διαπιστώσαμε, το μικρό Hyundai μόνο… μικρό δεν είναι, καθώς έχει αλλάξει σε όλα τα επίπεδα, από την εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση μέχρι και την ποιότητα κατασκευής. Αν και μιλάμε για ένα αυτοκίνητο πόλης, οι χώροι για τους επιβάτες είναι πολύ μεγάλοι και μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν τέσσερις ή ακόμα και πέντε επιβάτες.

O γενικός διευθυντής της Hyundai Ανδρέας Χριστοφορίδης αποκάλυψε τις τιμές της νέας γενιάς i10

Από 1.0 λίτρο με 67 ίππους

Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με κινητήρες 1.0 και 1.2 λίτρων με απόδοση 67 και 84 ίππους αντίστοιχα. Οι τιμές με πολύ δυνατό εξοπλισμό ξεκινούν από τα 11.190 ευρώ και φτάνουν έως τα 15.050 ευρώ στην κορυφαία έκδοση.

Σπορ γραμμές για ένα αυτοκίνητο πόλης που είναι σίγουρο ότι θα σαρώσει!

Νέα γενιά, νέα σχεδίαση, απ' όπου και να το κοιτάξεις...

Το εσωτερικό εφοδιάζεται με υψηλή ποιότητα κατασκευής και τεχνολογικά gadget

Άνετοι οι χώροι ακόμα και για τους πίσω επιβάτες...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης