Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη φετινή έκθεση gamescom, η Ford και η Team Fordzilla (η esports ομάδα της εταιρείας) αποκάλυψαν το Το απόλυτο εικονικό αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εμφανιστεί το 2021…απόλυτο εικονικό αγωνιστικό αυτοκίνητο, το οποίο αποτελεί προϊόν συνεργασίας των σχεδιαστών της Ford και της κοινότητας των gamers.

Το πρωτότυπο Team Fordzilla P1 εξελίχθηκε με την κωδική ονομασία Project P1 και στη διαδικασία σχεδίασης συμμετείχαν οπαδοί του όλου εγχειρήματος με την ψήφο τους στο Twitter. Οι gamers αποφάσιζαν για στοιχεία του οχήματος όπως η θέση των καθισμάτων, η σχεδίαση του cockpit και το σύστημα μετάδοσης πριν οι σχεδιαστές της Ford προετοιμάσουν τις δικές τους εκδοχές.

Το πρωτότυπο Team Fordzilla P1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ψήφισαν 225.000 άτομα

Δύο σχέδια προκρίθηκαν στο τελικό στάδιο και τελικά επικράτησε η πρόταση του σχεδιαστή εξωτερικών επιφανειών της Ford, Arturo Ariño, που απέσπασε το 83,8% των ψήφων. Περίπου 225.000 οπαδοί του όλου εγχειρήματος συμμετείχαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας, δηλώνοντας τις προτιμήσεις τους.

Για όσους ανυπομονούν να οδηγήσουν το όχημα στον ψηφιακό κόσμο των gamers, η Ford άφησε να εννοηθεί ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με μια σημαντική εταιρεία προκειμένου να λανσάρει το Project P1 σε δημοφιλές αγωνιστικό παιχνίδι μέσα στο 2021.  

 

Πάρτε μία γεύση από το εικονικής πραγματικότητας… μοντέλο της Ford:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης