Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το νέο μέλος στην οικογένεια της Audi ακούει στο όνομα Q8. Το συγκεκριμένο μοντέλο ανήκει στην Νέο μοντέλο για την Audi που κάνει κατά μέτωπο επίθεση σε όλα τα μέτωπα…κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου και διαθέτει σπορ γραμμές, εφοδιάζεται με άφθονη τεχνολογία και έρχεται να συμπληρώσει ένα κενό που είχε η γερμανική φίρμα σε τόσο υψηλό επίπεδο. 

Τα αποκαλυπτήρια του επιβλητικού SUV πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Golden Hall. Εκεί, ο Γενικός Διευθυντής της Audi, Νικόλας Μπέρναρντ και ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων Νικόλας Μαρτίνος τράβηξαν το… σεντόνι και η εικόνα αποζημίωσε με το παραπάνω όλους όσους είχαν τη χαρά να βρίσκονται στην εκδήλωση.

Δείτε το video από τα αποκαλυπτήρια του Audi Q8 στο Golden Hall

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόσο κοστίζει;

Να σημειώσουμε πως το ολοκαίνουργιο Q8 προσφέρεται αρχικά στην έκδοση 50 TDI MHEV quattro
Κινητήρες από 3.0 λίτρα με 286 ίππους… tiptronic, συνδυάζοντας τον εξακύλινδρο diesel κινητήρα χωρητικότητας 3.0 λίτρων και απόδοσης 286 ίππων και 600 Nm ροπής με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48V, αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και τετρακίνηση.

Η τιμή του ξεκινά από τα 96.360 ευρώ και στις αντιπροσωπείες της Audi θα βρίσκεται σε λίγες ημέρες. Για όσους… βιάζονται μπορούν αν το θαυμάσουν από κοντά στο Golden Hall.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Audi Q8 πατήστε
ΕΔΩ

 

Αρκετός κόσμος στα αποκαλυπτήρια του Audi Q8
Δεν σου δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να εξερευνήσεις ένα τόσο μοναδικό αυτοκίνητο...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης