Και ποιος δεν έχει δει στο Από το 1948 μέχρι και σήμερα κυκλοφορεί ανάμεσά μας το Apeδρόμο τα περίφημα Ape της ιταλικής φίρμας φορτωμένα μέχρι τα… μπούνια να μεταφέρουν ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Πλέον η Piaggio έχει περάσει στο επόμενο στάδιο και προσφέρει στους επαγγελματίες ένα σύγχρονο όχημα μεταφοράς, το Porter NP6.

Το νέο Porter πλέον δεν βασίζεται στην πλατφόρμα τη Daihatsu, είναι ένα εντελώς νέο φορτηγάκι πόλης με μικρές διαστάσεις και μεγάλες δυνατότητες. Το μήκος των 4,21 μέτρων σε συνδυασμό με τους μονούς τροχούς πίσω δίνουν δυνατότητα φόρτωσης 1.275 κιλών, ενώ στην έκδοση με διπλούς τροχούς πίσω το βάρος αυξάνεται στα 1.600 κιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μικρό σε διαστάσεις και πολύ πρακτικό για μικρές και μεγάλες αποστάσεις...

Κατασκευάζεται στην Ιταλία

Η Piaggio δίνει μία επιλογή στον κινητήρα 1.498 κ.εκ. ωστόσο υπάρχουν δύο επιλογές καυσίμου. Ο ένας Η προηγούμενη γενιά Porter ήταν διαθέσιμη και με ηλεκτροκινητήρα…είναι με LPG αέριο και ο άλλος είναι CNG φυσικό αέριο. Αυτός ο συνδυασμός ονομάζεται από την Piaggio, CombiFuel και με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνει να περάσει τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6d. Επίσης υπάρχουν εκδόσεις για μικρές αποστάσεις, κυρίως για το κέντρο των πόλεων και εκδόσεις για μεγάλες αποστάσεις και μεγαλύτερη χωρητικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Porter NP6 κατασκευάζεται στην Ιταλία, στο εργοστάσιο Pontedera με βασική τιμή τα 15.000€ στην έκδοση με LPG.

Απλό εσωτερικό με έμφαση στην ευχρηστία και την αντοχή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με 35,4 ίππους το νέο Beverly

Η Piaggio περνάει σε νέα εποχή με συνεργάτη την ΙΒΜ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης