Απίστευτος ο τρόπος που ανοιγοκλείνει ο κλιματισμός στο νέο Audi A8

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017, 08:03
Απίστευτος ο τρόπος που ανοιγοκλείνει ο κλιματισμός στο νέο Audi A8

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       


Προς τα τέλη του έτους θα κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους το ολοκαίνουργιο Audi A8. Η γερμανική λιμουζίνα παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στη Βαρκελώνη και όπως είχαμε την
Τόσο απλό αλλά τόσο τεχνολογικά προηγμένο σύστημα...ευκαιρία να δούμε από κοντά, εφοδιάζεται με κορυφαία τεχνολογία και αξεσουάρ, στοιχεία άλλωστε που αναζητεί ο πελάτης της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Πέρα από τα τεχνολογικά... θαύματα που πέτυχαν οι άνθρωποι της Audi, δημιούργησαν και ορισμένες καινοτομίες που μπορεί να είναι απλές αλλά είναι τόσο χρηστικές, που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Μία από αυτές αφορά στον τρόπο με τον οποίο οι επιβάτες θα ανοιγοκλείνουν τον κλιματισμό στο αυτοκίνητο, καθώς στην περίπτωση του Α8 ξεχνάμε τα κουμπιά και τους περιστροφικούς διακόπτες!Με την κίνηση του χεριού...

Όπως θα δείτε στο σχετικό video, ο επιβάτης ακουμπώντας το... ταμπλό (στα συγκεκριμένα σημεία) και κουνώντας το χέρι του δεξιά - αριστερά ανοίγει ή κλείνει τον κλιματισμό.

Αν και τη συγκεκριμένη τεχνολογία τη συναντάμε στη ναυαρχίδα της Audi, στο μέλλον αναμένεται να τοποθετηθεί και στα μικρότερα μοντέλα της γκάμας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Audi A8 πατήστε ΕΔΩ


Το ολοκαίνουργιο Audi A8
H νέα γενιά του A8 παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στη Βαρκελώνη
Ένα αυτοκίνητο που εξοπλίζεται με φουλ τεχνολογία...
Το zougla.gr και ο Βασίλης Σαρημπαλίδης ήταν στην παρουσίαση του νέου Α8

Το εσωτερικό του γερμανικού μοντέλου
Έτσι.... παρουσιάστηκε το νέο Audi A8


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017, 08:03