Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Έναν διαφορετικό τρόπο παρακολούθησης video λανσάρει η Ford ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να παρακολουθεί με όποιο τρόπο θέλει ένα αυτοκίνητο. Στο διαδραστικό video παρουσιάζεται Το αποτέλεσμα μπορεί να φαντάζει μοναδικό και.. απίστευτο αλλά φτιάχτηκε σε μία ημέρα!!! μία Mustang 5.0 V8 στην πίστα του Silverstone στη Μεγάλη Βρετανία.

Σε αυτό το video ο χρήστης δεν παρακολουθεί μόνο μία παγωμένη οθόνη αλλά έχει τη δυνατότητα να αλλάξει γωνία λήψης χρησιμοποιώντας το ποντίκι του Η/Υ. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα επιλογής πανοραμικής άποψης ή η εικόνα που καταγράφει η κάμερα στον εμπρός προφυλακτήρα!!! Οι εκπλήξεις όμως της Ford δεν σταματούν εδώ. Το video που γυρίστηκε στο Silverstone με τον επαγγελματία οδηγό Paul Swift περιλαμβάνει διαδραστικά όργανα και ενδείξεις που απεικονίζουν τη θέση της Mustang στην πίστα, την ταχύτητα και τις στροφές.

Το υλικό για το video διάρκειας 80 δευτερολέπτων καταγράφηκε σε μία μέρα μόνο από έξι κάμερες GoPro μέσα στο αυτοκίνητο, ένα ‘ελικοπτεράκι’  (drone) και κάμερες στον εμπρός προφυλακτήρα. Ακολούθησε σχολαστικό μοντάζ για να διασφαλιστεί μία αρμονική πανοραμική εικόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: O Βασίλης οδηγεί… Mustang στην Γερμανία

Διαβάστε επίσης: Ford Mustang: Αρρώστια…

Για να ξεκινήσει το video κάντε κλικ στο θρυλικό «αλογάκι» και το μπουτόν εκκίνησης!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης