Ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά ενεργοποίησης των αερόσακων χωρίς προφανή λόγο και αιτία στο εντυπωσιακό μοντέλο της Chevrolet.

Η πανίσχυρη Camaro ZL1 προφανέστατα αντιμετωπίζει πρόβλημα με το σύστημα των αερόσακων και τους αισθητήρες, γεγονός που πρέπει να ανησυχήσει τους ανθρώπους της αμερικανικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα, ο κάτοχος μιας ZL1 επισκέφθηκε πίστα στις ΗΠΑ για να κάνει ορισμένους γρήγορους γύρους. Σε κάποιο σημείο όμως, ενεργοποιήθηκε απότομα ο πλαϊνός αερόσακος τύπου κουρτίνας, με τον οδηγό να ακινητοποιεί άμεσα το αυτοκίνητο.

Ο Αμερικανός, ο οποίος αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το δεξί του χέρι λόγω παράλυσης του νεύρου του μυός του, εκτός από το σοκ που υπέστη, τραυματίστηκε ελαφρά στον καρπό του αριστερού του χεριού.

Θυμίζουμε πως η Camaro ZL1 τροφοδοτείται από τον V8 6,2 λίτρων κινητήρα απόδοσης 650 ίππων και 882 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων. Τα 0-100 έρχονται σε λιγότερα από 4 δευτερόλεπτα και τα 0-400 σε 11,4΄΄. Εφοδιάζεται με ανάρτηση Magnetic Ride, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πίσω διαφορικό και ελαστικά Goodyear Eagle F1 Supercar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης